Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Το Θέατρο Μορφές στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δ.Η. «Χριστούγεννα 2015 – Πρωτοχρονιά 2016», παρουσιάζει την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:00 στον Θεατρικό Σταθμό  με είσοδο ελεύθερη, το αριστούργημα του γάλλου συγγραφέα  Antuan De Saint Exupery  «Ο Μικρός Πρίγκιπας» σε σκηνοθεσία  Γιάννας Κεφάλα.
 Ένα έργο ύμνος στην αθωότητα του απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας.Ο Μικρός Πρίγκιπας αφήνει πίσω τον μικροσκοπικό του πλανήτη και το αγαπημένο του λουλούδι και ξεκινάει ένα ταξίδι για να γνωρίσει τον κόσμο και να κάνει νέους φίλους.Στους πλανήτες που επισκέπτεται γνωρίζει διάφορους τύπους ανθρώπων:
επιχειρηματίες, ματαιόδοξους, γεωγράφους, βασιλιάδες, μέχρι που φτάνει στο δικό μας πλανήτη, τη γη. Εδώ συναντά έναν πιλότο που προσπαθεί να επισκευάσει το αεροπλάνο του, ένα φίδι και μια αλεπού που την εξημερώνει, γίνονται φίλοι και του χαρίζει ένα μυστικό: «Την ουσία δεν την βλέπουνε τα μάτια. Μόνο με την καρδιά βλέπει κανείς σωστά». Γεμάτος μηνύματα και συμβολισμούς “O Μικρός Πρίγκιπας” θα μας ζεστάνει με όμορφα συναισθήματα αφού όλοι μέσα μας κρύβουμε ένα μικρό πρίγκιπα.
Παίζουν: Μαρία Μανιδάκη, Σίμος Χριστοδούλου, Γιάννα Κεφάλα, Γιάννης Παραουλάκης,
Γιάννης Πανταγιάς, Δομήνικος Ταβερναράκης
Η διασκευή και η σκηνοθεσία έγινε από τη Γιάννα Κεφάλα, τα σκηνικά από το Σίμο Χριστοδούλου, οι φωτισμοί και ο ήχος από τον Νίκο Αρετάκη, τα κοστούμια από την Γιασμίν Τιμοτίγιεβιτς,
οι χορογραφίες από τη Χαρά Καράλη, ενώ ζωντανή μουσική παίζει ο Γιάννης Παραουλάκης.

Post Top Ad

.............