Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ 16 ΜΙΚΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΒΙΚΕΛΑΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Κύκλο μαθημάτων παγκόσμιας ιστορίας με τίτλο «Δεκαέξι μικρά μαθήματα για ένα μεγάλο κόσμο» διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου και η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη. Πρόκειται για μία συνεργασία ανάμεσα στη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη και στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Τα μαθήματα προσφέρονται από την κ. Μαρία Ευθυμίου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου γνώσεων. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι δωρεάν. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν ΣΗΜΕΡΑ 20 Νοεμβρίου 2015  και θα ολοκληρωθούν στις 20 Δεκεμβρίου 2015. Θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, Σάββατο 17:30 με 21:00 και Κυριακή 09:00 με 13:00 στην αίθουσα «Ανδρόγεω». Ο κύκλος των μαθημάτων περιλαμβάνει συνολικά δεκαέξι τρίωρα και στο τέλος θα δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης από τη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη.
Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι απαραίτητη η υποβολή αίτηση στο e-mail : katalog@heraklion.gr ή τηλεφωνικά στο 2810 301543
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ