Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Το καλοκαίρι στην Κρήτη τελείωσε, το καλοκαίρι όμως συνεχίζεται. Το φθινόπωρο στην Κρήτη, μία από τις νοτιότερες περιοχές της Ελλάδας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η συνέχεια του καλοκαιριού. Ειδικά ο Σεπτέμβριος, μέχρι και ο Οκτώβρης στις αρχές του, αφήνει την αίσθηση ότι ο Αύγουστος δεν τέλειωσε ποτέ, αλλά απλά πήρε παράταση.

Οι παραλίες σφύζουν από ζωή με ανθρώπους που κολυμπούν και κάνουν ηλιοθεραπεία, τα εστιατόρια είναι γεμάτα κόσμο, στα μπαρ και τα κλαμπ η διασκέδαση δεν έχει σταματήσει. Ίσως να παρατηρήσετε ότι είναι πιο εύκολο να βρείτε τραπέζι ή ότι η εξυπηρέτηση είναι πιο γρήγορη, ότι στους αρχαιολογικούς χώρους δεν βλέπετε κάποιους να βγάζουν τα πάντα φωτογραφίες, αλλά αυτό μόνο πλεονέκτημα είναι. Για πολλούς, άλλωστε, οι αρχές του φθινοπώρου είναι η τέλεια εποχή για να κάνει κάποιος διακοπές και η Κρήτη με το υπέροχο κλίμα της είναι η απόδειξη γι’ αυτό.
Η Κρήτη το φθινόπωρο, όμως, προσφέρει κι άλλες ευκαιρίες, όχι μόνο στις παραλίες και τα αξιοθέατά της, αλλά και στο εσωτερικό της, στα δάση και τα βουνά της. Γιατί μπορεί ο καιρός ακόμα να είναι καλός, αλλά σίγουρα δεν έχει καύσωνα, που σημαίνει ότι θα μπορέσετε πολύ πιο εύκολα να εξερευνήσετε τη θαυμαστή φύση της, να κάνετε πεζοπορία στον Ψηλορείτη και το Φαράγγι της Σαμαριάς, για παράδειγμα.
Το φθινόπωρο στην Κρήτη δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το καλοκαίρι. Μη διστάσετε, λοιπόν, να την επισκεφτείτε και αυτή την εποχή!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Κρητικός Στέλιος Φουσταλιεράκης στον Πειραιά
Σαν τον κεντάς τον έρωτα σε κόκκινο μαντίλι-της Ζωής Δικταίου
“Ο παραμυθάς της Κρήτης” Αριστοφάνης Χουρδάκης
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Κύμα λοιμώξεων του ανωτέρου αναπνευστικού (ιγμορίτιδα – ρινοκολπίτιδα)
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Οι διαβητικοί ασθενείς κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν βλάβες

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ