ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 6ο ΧΟΥΔΕΤΣΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 6ο ΧΟΥΔΕΤΣΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛΤελευταία ημέρα σήμερα Κυριακή 9 Αυγούστου για το 
6ο φεστιβάλ στο Χουδέτσι.


Το Φεστιβάλ αυτό ξεκίνησε από την επιθυμία του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος να μοιραστεί με την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες μας τα πανέμορφα ακούσματα της μουσικής των δασκάλων και των φίλων του Λαβύρινθου που καταφτάνουν κάθε καλοκαίρι στο Χουδέτσι προκειμένου να συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν για το κοινό και η  επιλογή μας αυτή στηρίζεται σε δυο άξονες:
1. όλοι οι μουσικοί που συμμετέχουν στο φεστιβάλ προσφέρουν την τέχνη τους αφιλοκερδώς επιθυμώντας με αυτό τον τρόπο να στηρίξουν το έργο του Λαβύρινθου. 
2. εξασφαλίζουμε τα περισσότερα έξοδα του Φεστιβάλ από δημόσιους συλλογικούς φορείς (Περιφέρεια, Δήμος), από τα έσοδα των πάγκων των εκθετών καθώς και από τα έσοδα της πώλησης τροφίμων (σουβλάκια κλπ) κατά την διάρκεια του φεστιβάλ και έτσι η δωρεάν είσοδος για τον κόσμο είναι για μας αυτονόητη.

Το κύριο ενδιαφέρον μας σε αυτήν τη διοργάνωση είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες μας να ακούσουν σπάνια, αυθεντικά και κυρίως ποιοτικά μουσικά ακούσματα έτσι όπως αποδίδονται από κορυφαίους μουσικούς από διάφορα μέρη του κόσμου.


Αυτό γίνεται στο κλίμα μιας απλής και φιλικής συνάντησης μεταξύ της τοπικής κοινωνίας, των επισκεπτών μας και των μουσικών από όλο τον κόσμο με σκοπό την μεταξύ τους γνωριμία και ανάπτυξη φιλίας.
Σε καμία περίπτωση το Χουδέτσι Φεστιβάλ της Μουσικής δεν στοχεύει στο εμπορικό κέρδος και οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ φροντίζουν με κάθε μέσο και τρόπο να διαφυλάξουν αυτό του τον χαρακτήρα.   

Ross M. Daly, Χουδέτσι 2015

Post Top Ad

.............