Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Το θρυλικό έργο "Τα Κόκκινα Φανάρια" του Α. Γαληνού παρουσιάζει στο Ηράκλειο η Θεατρική Ομάδα Ιυττός,σε σκηνοθεσία Αντώνη Ντουράκη.
Πρεμιέρα Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 και κάθε Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή στις 21:30 στο θεατρικό χώρο "το Σπίτι" στην περιοχή της Αγίας Τράδας.
 Απαραίτητη η κράτηση λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
Τηλέφωνο κρατήσεων 6984174319.

Το έργο
"Στα Κόκκινα φανάρια παρακολουθούμε τις ιστορίες γυναικών που δουλεύουνε ως πόρνες, γυναικών που αντιπροσωπεύονται από ένα βιβλιάριο στα αρχεία της υπηρεσίας Ηθών.Ιστορίες που μιλούν για τη φτώχεια, το ελάχιστο της ανάγκης, τους βρώμικους έρωτες,τα δάκρυα, για το ψέμα, για την αλήθεια. Ιστορίες που θα μπορούσαν να είναι ίδιες ή παρόμοιες και με άλλων πολλών γυναικών <<χωρίς όνομα>>, αφού η σωματεμπορία και η εκμετάλλευση αυτών των γυναικών από τους νταβατζήδες γίνεται με νόμο πια και απλώνει τα πλοκάμια της                       

Σκηνοθεσία: Αντώνης Ντουράκης  
Βοηθ. Σκηνοθέτη: Κάλλια Σταυρακάκη
Σκηνικά: Βαγγέλης Γούλας
Κοστούμια: Γιώργος Μπικάκης 
Μουσική-Επιμέλεια: Έρη Ζερβάκη
Παίζουν: Βασιλειάδη Κατερίνα, Κασαπάκης Γιώργος, Λασιθιωτάκη Κατερίνα, Λιόκαλος Γιάννης, Μαραθιανάκης Διαμαντής, Μισιούδης Γιάννης, Μοσχοφίδης Δημήτρης, Σακέτου Αναστασία, Σταυρακάκης Νίκος, Στρατήγη Εβίτα, Φαρσαράκης Πέτρος, Χριστοδούλου Έλενη, Di Gregorio Δάφνη". 

Post Top Ad

.............