ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΟΡΓΟΛΑΙΝΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΟΡΓΟΛΑΙΝΗ

Σεβασμό στο περιβάλλον, προσοχή αναφορικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί η θάλασσα καθώς και τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς  δίδαξαν στους μικρούς του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Γοργολαΐνη τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που επισκέφθηκαν τη δομή την περασμένη Πέμπτη 16/7/2015.
Στα πλαίσια της επίσκεψης αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος παρουσίασαν οπτικοακουστικό υλικό του διαδραστικού προγράμματος «Προσέχω-Μαθαίνω-Νοιάζομαι» με φιγούρες του Disney.


Οι αξιωματικοί  του Λιμενικού Σώματος, Σημαιοφόρος κ. Νεκτάριος Σφυρογιαννάκης και Σημαιοφόρος κ. Μαρία Πλατάκη, φρόντισαν με τρόπο ευχάριστο να επισημάνουν στα παιδιά την ανάγκη για ένα καθαρό περιβάλλον αλλά και την ασφαλή παραμονή τους στη θάλασσα.
Προσωπικό και παιδιά ευχαρίστησαν τους δύο σημαιοφόρους του Λιμενικού Σώματος για το μάθημα και τις συμβουλές και τους ευχήθηκαν «ήρεμες θάλασσας»

Post Top Ad

.............