Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

Την παιδική χαρά που βρίσκεται δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου Πόρου φρόντισαν, καθάρισαν και περιποιήθηκαν οι εθελοντές της Ομάδας Παιδείας σε συνεργασία με το 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα και την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Παιδείας.

Η …επιχείρηση – σκούπα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15/7/2015  οπότε μικροί και μεγάλοι καθάρισαν το χώρο της παιδικής χαράς, φύτεψαν τα παρτέρια και έστειλαν τα δικά τους οικολογικά μηνύματα! Παράλληλα διοργανώθηκε  θεατρικό παιγνίδι στο οποίο συμμετείχαν τα παιδιά της γειτονιάς.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, στις δραστηριότητες συμμετείχε  η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Καινοτομίας κ. Μαρία Καναβάκη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Γιάννης Ρασούλης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς.
Οι προσπάθειες των εθελοντών αλλά και των κατοίκων της περιοχής ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα, το πάρκο άλλαξε όψη και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι ενώ δράσεις της Ομάδας Παιδείας αναμένεται να συνεχιστούν … 

ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Παντελής Σφηνιάς, ο γιος του κυρ Νίκου του φούρναρη από το Ρέθυμνο
Η πρώτη γυναίκα που τραγούδησε σε δίσκο Κρητικής μουσικής
Ο Κωστής Μουδάτσος συναντά Ανθρώπους που ταιριάζουν τα φέσια τους
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Διαβήτης και ψυχολογική περίθαλψη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Νέα δεδομένα στη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του θυρεοειδούς αδένα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ