ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης εξέδωσαν ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας των ταμείων του στα καταστήματα σε όλη την Κρήτη.
Σε αντίθεση λοιπόν με τα s/m γερμανικών συμφερόντων LIDL τα οποία λειτουργούν φασιστικά (δεν μας κάνει εντύπωση) δεν δέχονται Ελληνικές κάρτες,ενώ τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης κάνουν δεκτές όλες της ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ και ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ κάρτες...


Αναλυτικά αναφέρει

” Στα καταστήματα “Χαλκιαδάκης”,  ΟΛΕΣ οι ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ και ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ κάρτες (cashcard) γίνονται δεκτές στα ταμεία μας με το όριο που είχε ο κάθε ιδιοκτήτης κάρτας προ της αργίας των τραπεζών -δεν ισχύει το επιβληθέν όριο των 60€ που ισχύει στα ΑΤΜ.

Όλα τα s/m Χαλκιαδάκης είναι πλήρως εφοδιασμένα και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα σε επίπεδο αποθεμάτων έτσι ώστε να διασφαλίσουμε στο μέγιστο δυνατό ότι δε θα παρουσιαστεί έλλειψη προϊόντων στο σύνολο των κατηγοριών.

Αφουγκραζόμενοι την αγωνία των συμπολιτών μας για τα όσα διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες, η διοίκηση, το προσωπικό αλλά και σύσσωμη οικογένεια Χαλκιαδάκη δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για την απρόσκοπτη πρόσβασή σας σε όλα τα αγαθά που διαθέτουμε στα super market μας.
Τέλος ευχόμαστε ολόψυχα όλη αυτή η περιπέτεια να τερματιστεί γρήγορα και με αίσια κατάληξη”.

Post Top Ad

.............