Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ REDBULL X FIGHTERS

Στις 12 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα o παγκόσμιος αγώνας freestyle Motocross με την ονομασία X Fighters 2015 στο πλαίσιο του Red Bull X Fighters World Tour 2015.
O αγώνας διεξήχθη στον επιβλητικό και με αυξημένη φυσική δυσκολία χώρο του Λατομείου Μαρμάρου Διονύσου Αττικής.

 


Την υγειονομική κάλυψη των 12 παγκόσμιων αθλητών και των 8.000 θεατών ανέλαβε το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Νέας Σμύρνης με την πολύτιμη συνδρομή Εθελοντών Σαμαρειτών από την Κόρινθο, το Ναύπλιο, την Τρίπολη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Ρόδο, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Αθήνα και τον Πειραιά.
Συνολικά, έλαβαν μέρος 80 Εθελοντές, 8 Ιατροί, 6 ασθενοφόρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι Εθελοντές Σαμαρείτες που είχαν αναλάβει την κάλυψη των αθλητών, βρέθηκαν στο χώρο του Λατομείου για ένα συνεχόμενο τριήμερο πριν τον αγώνα, προκειμένου να καλύψουν τις προπονήσεις και τους χρονομετρημένους αγώνες .
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ηρακλείου συμμετείχε στην κάλυψη με 6 εθελοντές και ευχαριστεί τους συναδέλφους από το Περιφερειακό τμήμα της Νέας Σμύρνης για την άψογη φιλοξενία καθώς και την εταιρεία ΑΝΕΚ/Superfast για την σημαντική συμβολή τους στην μετακίνηση των εθελοντών μας.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Κρητικός Στέλιος Φουσταλιεράκης στον Πειραιά
Σαν τον κεντάς τον έρωτα σε κόκκινο μαντίλι-της Ζωής Δικταίου
“Ο παραμυθάς της Κρήτης” Αριστοφάνης Χουρδάκης
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Κύμα λοιμώξεων του ανωτέρου αναπνευστικού (ιγμορίτιδα – ρινοκολπίτιδα)
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Οι διαβητικοί ασθενείς κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν βλάβες

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ