ΣΗΜΕΡΑ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥΣήμερα Τετάρτη 1 Απριλίου στο πλαίσιο της  Πασχαλινής εκδήλωσης της Στέγης Ανηλίκων Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή- Παζάρι στο Χώρο της Στέγης. 


Η εκδήλωση ξεκινάει  από τις 17:00 έως τις 21:30 το βράδυ.
Εκτός από τις κατασκευές των παιδιών οι καλεσμένοι θα μπορούν να αγοράσουν τις λαμπάδες, αλλά και τα πασχαλινά τους δώρα. Διάφορες εκπλήξεις θα περιμένουν τους καλεσμένους μας όπως το Μουσικοκινητικό παιχνίδι από την Clown Art Sofia, Face Painting, Μπαλονοκατασκευές, μαλλί της γριάς & popcorn, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, γλυκές απολαύσεις με σιντριβάνια σοκολάτας  που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι
Θα προφέρει μεγάλη χαρά η παρουσία σας! 


Η «Στέγη», παρέχει στα παιδιά που φιλοξενεί υλική και κοινωνική στήριξη, ακολουθώντας ένα ειδικό παιδαγωγικό πρόγραμμα, που βασίζεται στο «οικογενειακό μοντέλο» λειτουργίας. Οι ανάγκες της Στέγης, είναι πολλές και δεν αφορούν μόνο την υλική καθημερινότητα (ένδυση, υπόδηση, διατροφή). Κανείς θα μπορούσε να προσφέρει λίγο από τον ελεύθερο χρόνο του είτε για να βοηθήσει τα παιδιά με τα μαθήματα τους, είτε να τα συνοδεύσει στις εξωσχολικές τους δράσεις, αλλά ακόμη και να τα βοηθήσει να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους μαθαίνοντάς τους πράγματα. Στη Στέγη Ανηλίκων πραγματοποιούνται δράσεις καθ όλη την διάρκεια του χρόνου. Επίσης γίνονται κατασκευές όπως αποκριάτικες μάσκες και στολές, την περίοδο των αποκριών, αλλά και πασχαλινές λαμπάδες με τα χέρια των παιδιών κατά την περίοδο του Πάσχα που δίνουν την ελπίδα που όλοι έχουμε ανάγκη. Η Στέγη ανηλίκων Ηρακλείου βρίσκεται στην Πολυχρονάκη Κωνσταντίνου 5, στο Μασταμπά. 

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2810310092, προϊσταμένη
κ. Στριλιγκά Μαρίνα (από Κυριακή βράδυ έως Παρασκευή απόγευμα είναι ανοικτά).

Post Top Ad

.............