ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

 Με 12 πρωτότυπα διαφημιστικά σποτ σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη προωθείται τουριστικά η Κρήτη. Τα βίντεο της Περιφέρειας Κρήτης είναι βασισμένα σε 12 θεματικούς άξονες από τον στρατηγικό σχεδιασμό της τουριστικής της  προβολής.
Τα γυρίσματα των σποτ, ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Ιούνιο και είναι βασισμένα στη νέα επικοινωνιακή ταυτότητα της Κρήτης «Crete - The Island Inside you» (Κρήτη - Το νησί μέσα σου).


Το βίντεο με θέμα το Πάσχα με τον τίτλο Easter Dreaming, έγινε ξανά επίκαιρο αυτές τις ημέρες, καθώς την επόμενη εβδομάδα είναι το Πάσχα των Καθολικών. Το σενάριο αυτού του σποτ ξεκινά με το σπίτι της οικογένειας. Η οικογένεια είναι στην κουζίνα του σπιτιού. Η μαμά ετοιμάζει φαγητό. Εκεί, βρίσκεται και ο μπαμπάς ο οποίος κάθεται στο τραπέζι, διαβάζει εφημερίδα  και  παράλληλα παρακολουθεί με χαμόγελο τις ετοιμασίες. Η μαμά στη συνέχεια ανοίγει το ψυγείο και βγάζει μια συσκευασία με αυγά. Ο μικρός γιος βλέπει την ανοιχτή συσκευασία με τα αβγά. Η μαμά έχει πιάσει στο χέρι της ένα αβγό και παράλληλα διαβάζει τη συνταγή σε ένα βιβλίο.
Τότε, ο μικρός πρωταγωνιστής με ταχύτητα πιάνει άλλο ένα από τη συσκευασία και πάει να τσουγκρίσει με το αβγό που η μαμά του κρατάει στο χέρι της. Ο μικρός τσουγκρίζει το αυγό που σπάει με θόρυβο. Με αυτόν τον ήχο «δένει» με επόμενο πλάνο από το  τσούγκρισμα Πασχαλιάτικων αυγών σε χώρο αγροτουριστικού καταλύματος όπου είναι στημένο στην ύπαιθρο γιορτινό τραπέζι με πολλά κρητικά εδέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............