ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΔΡΟΓΕΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΔΡΟΓΕΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥΠραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ημερίδα με θέμα: «Η διατροφή στο σχολείο ως παράγοντας προαγωγής της υγείας -Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων στα σχολικά κυλικεία» σήμερα Σάββατο  στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου.


Την εκδήλωση οργάνωσαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των 6ου και 44ου Δημοτικών σχολείων Ηρακλείου σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων. συμμετείχαν τα κέντρα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Αρχανών και Ιεράπετρας και εξειδικευμένοι ομιλητές (διαιτολόγοι, διατροφολόγοι, υγιεινολόγοι) όπου ανέπτυξαν θέματα σχετικά με την υγιεινή διατροφή, την παιδική παχυσαρκία, προτάσεις υγιεινής διατροφής με παραδοσιακά προϊόντα.


Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να μετέχουν σε συζήτηση μετά το τέλος των εισηγήσεων. Στη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα από τοπικές κρητικές επιχειρήσεις.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Tziraki Pattakoy MariaΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............