6ος ΒΟΥΡΕΞΑΚΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ - ΘΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

6ος ΒΟΥΡΕΞΑΚΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ - ΘΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΙΑ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ο Πολιτιστικός - Επιμορφωτικός Σύλλογος Ροδιάς, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δ.Ο.Π.Π.Α. Μαλεβιζίου και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου, διοργανώνει την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, τον 6ο Βουρεξάκειο Δρόμο Θυσίας, στη Ροδιά, αγώνα που περιλαμβάνει τρέξιμο, πεζοπορία και ποδηλατοδρομία.
Τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν ανά κατηγορία, είναι ο δρόμος 7 χλμ, ο δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια και κορίτσια, δημοτικών σχολείων και ο δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια και κορίτσια γυμνασίων. Μετά το τέλος των αγώνων θα δοθούν έπαθλα και αναμνηστικά μετάλλια στους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες. Ειδικότερα, στους πρώτους αθλητές των 7 χλμ και των άλλων κατηγοριών, θα δοθεί κύπελλο και μετάλλιο, στους δεύτερους ανά κατηγορία αναμνηστικό μετάλλιο και σε όλους του ποδηλάτες και τους συμμετέχοντες, θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μπλουζάκι. Η απονομή των επάθλων θα γίνει στις 12:15 στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Σαββαθιανών και μετά θα προσφερθούν διάφορα εδέσματα, στους συμμετέχοντες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή την ημέρα του αγώνα από τις 9:00 π.μ. στην πλατεία της Ροδιάς. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Κυριακή Παπαδάκη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδιάς, στο τηλ. 6959777816. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ
Ώρα: 10:30, δρόμος 7 χλμ. στην διαδρομή Ιερά Μονή - Πλατεία Ροδιάς.
Ώρα: 11:15, δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια και κορίτσια δημοτικών σχολείων, από το τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομής των 7χλμ. από τη Ζωοδόχο Πηγή - Πλατεία Ροδιάς.
Ώρα: 11:30, δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια και κορίτσια γυμνασίων από το τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομής των 7χλμ. από Ζωοδόχο Πηγή - Πλατεία ροδιάς.
Στον αγώνα των 7 χιλ. θα τρέξουν οι κατηγορίες 1ος, 1η γενικής, 16-19, 20-39, 40-49 και 50 και άνω για άνδρες και γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............