ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 53ο ΚΑΙ 54ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 53ο ΚΑΙ 54ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Συμμετοχή των Συλλόγων σε δράση αλληλεγγύης Στα πλαίσια των κοινωνικών μας δράσεων και με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, οι Σύλλογοι Γονέων σε συνεργασία με τους Συλλόγους Διδασκόντων του 53ου και του 54ου Δημ. Σχολείου Ηρακλείου επιδιώκουν να συνδράμουν στη συλλογή τροφίμων, ώστε να δοθούν στη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου. 


Τα τρόφιμα που μας έχουν ζητήσει από τη Στέγη Ανηλίκων είναι: σάλτσα για μαγείρεμα, μερέντα, μαρμελάδες, μέλι, ζάχαρη, δημητριακά, αλεύρι, φασόλια, ρεβύθια, φακές, μπισκότα, χυμοί, γκοφρέτες, σοκολάτες και γενικά είδη για πρωινό στο σχολείο. Επίσης, αν έχετε αγορίστικα παπούτσια παλιά σε καλή κατάσταση ή καινούρια (νούμερα 35,37,39,40,42,43, 44,45) μπορείτε να μας τα φέρνετε στο σχολείο.Η «Στέγη», παρέχει στα παιδιά που φιλοξενεί υλική και κοινωνική στήριξη, ακολουθώντας ένα ειδικό παιδαγωγικό πρόγραμμα, που βασίζεται στο «οικογενειακό μοντέλο» λειτουργίας. Οι ανάγκες της Στέγης, είναι πολλές και δεν αφορούν μόνο την υλική καθημερινότητα (ένδυση, υπόδηση, διατροφή). Κανείς θα μπορούσε να προσφέρει λίγο από τον ελεύθερο χρόνο του είτε για να βοηθήσει τα παιδιά με τα μαθήματα τους, είτε να τα συνοδεύσει στις εξωσχολικές τους δράσεις, αλλά ακόμη και να τα βοηθήσει να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους μαθαίνοντάς τους πράγματα. Στη Στέγη Ανηλίκων πραγματοποιούνται δράσεις καθ όλη την διάρκεια του χρόνου. Επίσης γίνονται κατασκευές όπως αποκριάτικες μάσκες και στολές, την περίοδο των αποκριών, αλλά και πασχαλινές λαμπάδες με τα χέρια των παιδιών κατά την περίοδο του Πάσχα που δίνουν την ελπίδα που όλοι έχουμε ανάγκη. Η Στέγη ανηλίκων Ηρακλείου βρίσκεται στην Πολυχρονάκη Κωνσταντίνου 5, στο Μασταμπά. 

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2810310092, προϊσταμένη
κ. Στριλιγκά Μαρίνα (από Κυριακή βράδυ έως Παρασκευή απόγευμα είναι ανοικτά).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............