ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΑΠΗ ΤΩΡΑ... ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΕΩΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΓΑΠΗ ΤΩΡΑ... ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΕΩΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ


 Οι συγγραφείς του bestseller βιβλίου Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι παρουσιάζουν το #1 Bestseller βιβλίο τους: Αγάπη Τώρα: Τα Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι, στην Κρήτη. Οι Τζιλ Δούκα, MBA, PCC ομιλήτρια διεθνούς φήμης και ο Νικόλας Ουρανός, Ειδικό Σχέσεων και ιδρυτή της Ακαδημίας Σχέσεων με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου, προσφέρουν μαζί ένα μοναδικό σεμινάριο.

 Στα Χανιά στο Νεώριο Μόρο, του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων την Πέμπτη12 Μαρτίου  στις 19:00.

Στο Ηράκλειο στην Αίθουσα Ανδρόγεω, του Δήμου Ηρακλείου, την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 19:00.

Στο Ρέθυμνο στο Σπίτι του Πολιτισμού, το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 12:00.

 

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι  ελεύθερη.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Βαρέθηκες τις ανούσιες σχέσεις; Είσαι σε μια σχέση και θα ήθελες να την πας στο επόμενο επίπεδο; Σε 1 ώρα μέσα από βιωματικές ασκήσεις και καθημερινά παραδείγματα θα εξοικειωθείς με τα μυστικά για να δημιουργήσεις και να αναπτύξεις τη Σχέση που Ονειρεύεσαι. 

Τι θα μάθεις: 

    Γιατί η ερωτική σχέση είναι ανώτερη από όλες τις άλλες;
    Η πειθαρχία και οι 3 τρόποι που θα σε κάνει να δημιουργήσεις μια καταπληκτική σχέση
    Ποιος είναι ο νέος ορισμός της Αγάπης;
    Ποιος είναι ο νούμερο 1 κανόνας για να πετύχει η σχέση σου;
    Ποια είναι τα 3 κλειδιά για να αναπτύξεις την σεξουαλικότητά σου;

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στο Σεμινάριο Σχέσεων: Τα Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι είναι να θέλεις πραγματικά να δημιουργήσεις ή να αναπτύξεις την ερωτική σου σχέση, να είσαι έτοιμος/η να βγεις από την ζώνη άνεσής σου και να είσαι ανοιχτός/η στο να ακούσεις πληροφορίες κλειδιά.

«Δεν προορίζεται απλώς για να το διαβάσεις. Κράτα το Αγάπη Τώρα δίπλα σου στο κομοδίνο και συμβουλέψου το όποτε χρειαστεί. Καλή επιτυχία!»
Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας, inspirational speaker, www.tsemperlidou.grΤο βιβλίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν μια σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Στο βιβλίο οι αναγνώστες μέσα από ειδικές πρακτικές εφαρμογές μαθαίνουν πώς να θέτουν όρια στις σχέσεις τους, πώς να διαχειρίζονται τα λάθη τους, πότε βάζουμε το σεξ στη σχέση, τρόπους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους. 

Το βιβλίο αποτελεί το Α και το Ω μιας διαδικασίας αυτοπροσέγγισης και ετεροπροσέγγισης, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βρούμε τον άνθρωπό μας και να έλξουμε μια υγιή σχέση. Μέσα από το διαδραστικό site www.agapitora.gr οι αναγνώστες μπορούν να λαμβάνουν επιπλέον υλικό και ασκήσεις και να ανταλλάσσουν τις εμπειρίες τους. 


Λίγα λόγια για τους εισηγητές 

Η Τζιλ Δούκα MBA, PCC είναι Ομιλήτρια Διεθνούς φήμης,  bestselling Συγγραφέας και Μέντορας.
Είναι η πρώτη Ελληνίδα που έχει εκπαιδεύσει κάνει coaching και mentoring σε χιλιάδες άτομα στην Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Είναι Ελληνο-Καναδή και είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες ομιλήτριες σε TEDx event ( από τους πιο καταξιωμένους θεσμούς που μπορεί να παρουσιαστεί ομιλητής) στην Ασία και την Κύπρο. Επίσης, είναι η συγγραφέας του  bestselling βιβλίου:  “Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για να Ζήσεις τη Σχέση που Ονειρεύεσαι".
Εμφανίζεται στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση καθώς και στο ραδιόφωνο. 

Έχει εργαστεί σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες, σε μεγάλα projects πολυεθνικών εταιρειών ως Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού και ως Δ/ντρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε πολυεθνικές εταιρίες. 

Είναι κάτοχος ΜΒΑ από το ΑLBA και απόφοιτος της International Coaching Academy.  Έχει σπουδάσει Ανθρώπινους Πόρους στο Πανεπιστήμιο  Cornell και έχει πτυχίο Masters στην Πολιτισμική Διαχείριση και στην Πολιτική Επιστήμη από το Universite Paris Dauphine.  Έχει ανώτερες σπουδές στο χορό και μεταπτυχιακές σπουδές στο μοντέρνο χορό και στη χορογραφία στο Merce Cunningham Foudation στην Νέα Υόρκη.

Μέσα από την www.jilldouka.com  υποστηρίζει τους ανθρώπους να δημιουργούν θετικές σχέσεις, ξεκλειδώνοντας τα δυνατά τους σημεία, την ενέργειά τους και τους στόχους τους. Κάποιοι από τους εταιρικούς πελάτες της Tζιλ είναι η Kraft, Microsoft, Τράπεζα Πειραιώς κ.α. 

Εκ των ιδρυτικών μελών της παγκόσμιας δια βίου μάθησης πλατφόρμας www.betterlifeday.com, φιλοδοξεί να δημιουργήσει το μέσο όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να βρίσκουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματά τους.
Η Τ. Δούκα έχει επιλεγεί και βραβευτεί ως European Business Mentor και υποστηρίζει ενεργά φιλανθρωπικούς οργανισμούς.
Μπορείς να δεις το youtube channel της Τζιλ το οποίο έχει πάνω από 70.000 views:
https://www.youtube.com/user/TheJillDouka
Βρες την Τζιλ στο facebook: https://www.facebook.com/jill.douka
Στο Twitter: https://twitter.com/jill_douka
Στο instagram: http://instagram.com/jilldouka

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Ειδικός Σχέσεων, Ομιλητής και bestselling Συγγραφέας.

Είναι ο εμπνευστής και ο ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων. 

H Ακαδημία Σχέσεων http://www.acadimiasxeseon.gr είναι το πρώτο σχολείο για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα και μέσα στους έξι μήνες λειτουργίας της έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει, περισσότερους από 800 συμμετέχοντες
σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και την Αγγλία. Επίσης είναι ο συν-συγγραφέας του  bestselling βιβλίου:  “Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για να Ζήσεις τη Σχέση που Ονειρεύεσαι" 

Πιστοποιήθηκε ως Μarriage Μentor, δηλάδή μέντορας γάμου από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και την ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott, οι οποίοι σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκπαιδευτές συμβούλων γάμου, στην Αμερική.

Αρθρογραφεί και Εμφανίζεται τηλεοπτικά για τα θέματα των σχέσεων τηλεοπτικά, παρουσιάζοντας και αναλύοντας θέματα για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Σπούδασε Οικονομικά και Περιφερειακή Ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάστηκε σε όλες τις βαθμίδες των πωλήσεων και
τoυ marketing σε διαφορετικές εταιρίες με πολυεθνικό περιβάλλον.

Δάσκαλοί του, ο δύο φορές New York Times Best Selling συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής του Experts Academy, Brendon Burchard και ο ψυχοθεραπευτής Σπύρος Ζαχαρίου.

Είναι παντρεμένος με την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης συγγραφέα και ομιλήτρια, Jill Douka.

Σήμερα μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του, για τη δυνατότητα
μας να βιώσουμε, την αγάπη στη ζωή μας, μαζί με το άλλο μας “ολόκληρο.  

Μπορείτε να “βρείτε” και να “ακολουθήσετε” τον Νικόλα:

www.nikolasouranos.com

Στο Facebook: http://www.facebook.com/nikolasouranos
Στο Twitter: https://twitter.com/nikolasouranos
Στο Instagram: http://instagram.com/nikolasouranos
Email: info@nikolasouranos.com Skype: nikolas.ouranos"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............