ΣΕ ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΗ ΚΑΙ 3 ΒΑΓΙΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΣΕ ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΗ ΚΑΙ 3 ΒΑΓΙΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ
Σε περιοχές όπου πριν μερικές μέρες σημειώθηκαν καταστροφές από τη μεγάλη νεροποντή βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός, μόλις πληροφορήθηκε την άνοδο της στάθμης των υδάτων στο Δρακουλιάρη.
Στη γέφυρα του Δρακουλιάρη ολοκληρωνόταν η τοποθέτηση τσιμεντένιων φραγμάτων από τη μία πλευρά του ποταμού, με ευθύνη της Περιφέρειας Κρήτης.
Στη συνέχεια ο κ. Λαμπρινός βρέθηκε στη ΔΕΥΑΗ, όπου από τον πρόεδρο κ. Νίκο Φακουρέλη, τον αντιπρόεδρο κ. Μηνά Καπετανάκη και υπηρεσιακά στελέχη, ενημερώθηκε για την κατάσταση, που εκείνη την ώρα δεν δημιουργούσε προβλήματα ούτε μεγάλη ανησυχία. 
Ακολούθησε επίσκεψη στις Τρεις Βαγιές σε σημείο όπου είχε φουσκώσει το ποτάμι προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους. Εκεί βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης και ο διοικητής της Πυροσβεστικής. Είπαν στους κατοίκους να είναι προσεκτικοί, εκτιμώντας ότι δεν υπήρχε κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού στο σημείο αυτό, αλλά με την επιφύλαξη να μην υπάρξουν σφοδρές βροχοπτώσεις τις επόμενες ώρες.

Ο κ. Λαμπρινός, τόσο στο Δρακουλιάρη όσο και στις Τρεις Βαγιές, άκουσε τους κατοίκους, τους ζήτησε να είναι προσεκτικοί, σημειώνοντας ότι το καλοκαίρι πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με σειρά παρεμβάσεων, προκειμένου να μην επαναληφθούν οι φετινές εικόνες και καταστροφές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............