21ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

21ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Για 21ησυνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος εκπαιδευτικών "Νίκος Καζαντζάκης", παραμένοντας πρωτοπόρος στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου διοργανώνει το 21ο Φεστιβάλ Θεατρικής Έκφρασης υπηρετώντας με συνέπεια όχι μόνο το συνδικαλιστικό του ρόλο αλλά και με ευαισθησία δίνει το δικό του στίγμα στην τέχνη και τον πολιτισμό . 
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 8 Ιουνίου 2015 στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου.H οργάνωση του 21ου Φεστιβάλ Παιδικής Θεατρικής Έκφρασης προσθέτει ακόμη μια πολιτιστική ψηφίδα στην ανάδειξη και προβολή του Παιδικού Θεάτρου. Ταυτόχρονα υποστηρίζει όλους τους συντελεστές το , που με τη συμμετοχή τους στα θεατρικά δρώμενα εξάρουν την αισθητική έκφραση στην Εκπαίδευση ενώ δίνεται η δυνατότητα να προβληθεί ο ρόλος του Εκπαιδευτικού που δεν αποτελεί μόνο φορέα γνώσης αλλά και πολιτισμού.


Οι συνάδελφοι εμψυχωτές που επιθυμούν να συμμετέχουν ,καλούνται να γνωστοποιήσουν την πρόθεσή τους μέχρι την Παρασκευή 13 Μαρτίου , επικοινωνώντας με τα γραφεία του Συλλόγου μας (Έβανς 83-85 , Στοά Μουρτζή 2οςόροφος , Τηλ\ Fax : 2810-284190 ).


H δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται από:

  1. Την ονομασία του σχολείου και της τάξης που θα συμμετέχει
  2. Τον τίτλο του έργου κι ένα μικρό σχετικό επεξηγηματικό κείμενο
  3. Ονόματα εμψυχωτών , συντελεστών, μαθητών
  4. Διάρκεια έργου (όχι πάνω από 45 λεπτά)
  5. Φωτογραφία της θεατρικής ομάδος


Το Φεστιβάλ δεν αποτελεί συμμετοχή σε ανταγωνιστικό διαγωνισμό, αλλά λειτουργεί ως άσκηση συμμετοχής και συνέκφρασης για την οποία , όλοι οι μετέχοντες αξίζουν ίσα και βραβεύονται με σχετικό έπαινο.
Ακόμη , η βραδιά συμμετοχής του σχολείου σας θα αποτελέσει αφορμή για τιμητική εκδήλωση βράβευσης του συγκεκριμένου σχολείουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............