ΚΡΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ MONDO - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΚΡΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ MONDO

Το βραβείο του Φινλανδικού ταξιδιωτικού περιοδικού “Mondo”, που αναδεικνύει την Κρήτη, ως τον ασφαλέστερο προορισμό για οικογένειες, επέστρεψε η αποστολή της Περιφέρειας Κρήτης, από την τουριστική έκθεση Matka, που πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, και στην οποία συμμετείχε στο Περίπτερο του ΕΟΤ.

Περί τους 70.000 επισκέπτες προσέλκυσε η έκθεση, στους οποίους η Περιφέρεια Κρήτης, παρουσίασε την τουριστική πρόταση του νησιού μας αναφορικά με τις φυσικές ομορφιές, τα μνημεία πολιτισμού, τον γαστρονομικό πλούτο και τις σύγχρονες και ποιοτικές ξενοδοχειακές υποδομές του νησιού. Οι Φινλανδοί επισκέπτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Κρήτη, με εκείνους που έχουν ήδη επισκεφτεί το νησί να αναδεικνύονται σε ιδανικούς πρεσβευτές του τόπου μας.
Επίσης, σημαντικός αριθμός επιχειρηματιών και τουριστικών παραγόντων πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με τα μέλη της αποστολής της Περιφέρειας Κρήτης, με θέμα τη φετινή τουριστική σεζόν αλλά και μελλοντικές προοπτικές αύξησης του τουριστικού ρεύματος από τη Φινλανδία στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............