12 ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ (ΣΧΕΔΟΝ)ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

12 ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ (ΣΧΕΔΟΝ)ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ


Έχετε γιους; Ήρθε η ώρα να μάθετε τις 12 φάσεις που περνάνε (σχεδόν) όλα τα αγόρια.Ξεκινάμε λοιπόν…
Η φάση Μίκυ. Αυτή η φάση είναι η πιο χαριτωμένη. Το παιδί σας τρελαίνεται για τον Μίκυ και εσείς του αγοράζετε τα πάντα με αυτόν. DVD , κούπες, μπλούζες, καπέλα , πιτζάμες.
Η φάση Σούπερ- ήρωας. Και αυτή η φάση είναι το ίδιο χαριτωμένη γιατί του αγοράζετε σεντόνια και 4000 κουστούμια με σούπερ ήρωες.Το καμάρι σας καταφθάνει ντυμένο Spiderman και εσείς λιώνετε και το βγάζετε άλλες 4000 φωτογραφίες!
Η φάση Lego. Το παιδί σας λατρεύει τα Lego και το ίδιο και εσείς. Είστε χαρούμενοι που το παιδί σας παίζει με κάτι τόσο κλασσικό, δημιουργικό και ευφάνταστο. Μετά από λίγο θα περάσει την φάση « δεν μπορώ να ενώσω τα Lego, μαμά, κάθε 5 λεπτά» και εσείς μετανιώνετε την ώρα και την στιγμή που του τα πήρατε.
Η φάση δεινόσαυρος ή πειρατής. Αγοράζετε κάθε πλαστικό δεινόσαυρο και φιγούρα πειρατή που βρίσκετε στα καταστήματα παιχνιδιών. Θα διαβάζετε όλες τις ιστορίες με πειρατές και δεινόσαυρους για 6 συνεχόμενους μήνες τουλάχιστον.
Η φάση Πάουερ Ρέιντζερ. Όσες φορές και να πείτε πως δεν θα αγοράσετε στο παιδί σας παιχνίδια με όπλα θα καταλήξετε να βλέπετε απαίσιους ήρωες στην τηλεόραση και να αγοράσετε πανάκριβα κοστούμια Πάουερ Ρέιντζερ.
Η φάση «μόλις την αμόλησα.» Θα σας λέει κάθε φορά που την «κάνει την δουλειά» και κάθε φορά θα του φαίνεται ακόμη πιο αστείο.
Η φάση βρεγμένα μαλλιά. Θα θέλει να βρέχει τα μαλλιά του τελείως κάθε πρωί. Φυσικά θα τα χτενίζει με την χτένα προς τα μπρος και θα μοιάζει σαν να βγήκε από την ταινία ο «ηλίθιος και ο πανηλίθιος.»
Η φάση φοράω μόνο ένα είδος ρούχου και τέλος. Θα θέλει να φοράει μόνο ποδοσφαιρικά παπούτσια και ας μην παίζει ποτέ ποδόσφαιρο ή θα θέλει να φοράει μόνο σορτσάκια ή μόνο μαύρα ρούχα και τίποτα άλλο.Φυσικά δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό όσο κι αν προσπαθείτε να του αλλάξετε γνώμη.
Η φάση κολόνια. Το μόνο καλό σε αυτήν τη φάση είναι πως ξέρετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο γιος σας. Απλά ακολουθείτε την μυρωδιά της κολόνιας.
Η φάση ντους. Ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτήν την φάση. Οπότε δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.
Η φάση ακουστικά. Έχει συνέχεια τα ακουστικά στα αυτιά του που νομίζετε ότι έχουν βουλώσει τα αυτιά του και δεν βγαίνουν.
Η φάση κανένας δεν είναι κουλ σε αυτό το σπίτι. Είναι μία φάση που δυστυχώς δεν μπορείτε να αποφύγετε. Δεν θα μιλάει σε κανέναν σας για αρκετό καιρό αλλά μην ανησυχείτε, θα του κρατάνε συντροφιά τα ακουστικά του.
Ότι και να συμβεί μην στεναχωριέστε, φάση είναι θα περάσει…
Πηγή: babyradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............