ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ SANTA RUN ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ SANTA RUN ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Στον ρυθμό του “Santa Run” κινούνται ήδη τα Χανιά καθώς έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο για τη γιορτή αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου. Οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργό ρυθμό από τους οργανωτές καθώς το Santa Run έχει μπει στην τελική ευθεία. Οι δρόμοι της πόλης στις 27 Δεκεμβρίου θα πλημμυρίσουν από τους χιλιάδες Αγιους Βασίληδες που θα μοιράσουν χαμόγελα, ελπίδα και στήριξη σε προνοιακές δομές των Χανίων όπως η ΕΛΕΠΑΠ, το Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, το ΚΗΦΑΠ “Μεγαλόχαρη” και ο “Ορίζοντας”. Το μήνυμα που απορρέει από αυτές τις δρασείς είναι ότι στην εποχή της κρίσης η καλύτερη απάντηση είναι η αλληλεγγύη.

Το “Santa Run” θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Δεκεμβρίου στον χώρο του 1ου Γυμνασίου Χανίων με συγκέντρωση των συμμετεχόντων Αϊ – Βασίληδων. Θα ακολουθήσει δρόμος περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων και πολλά κεράσματα απ’ τα καταστήματα της διαδρομής. Το “Santa Run” ξεκίνησε στα Χανιά από μία παρέα, μία εθελοντική ομάδα και κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο πρωτοποριακά event στην Ελλάδα και υπόθεση μιας ολόκληρης πόλης. •Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να απευθύνονται στο σπίτι του “Santa Run” που στεγάζεται στην οδό Τζανακάκη 17 (εντός στοάς) από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 10 – 2.30 μ.μ. και από τις 5μ.μ. – 9μ.μ., ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Μέχρι το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου το κόστος συμμετοχής, μέσω του οποίου θα στηριχθούν τα τέσσερα ιδρύματα της πόλης, είναι 15 ευρώ και από την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου θα είναι 20 ευρώ.
• Πολύ καλά σχόλια αποκομίζει και το βίντεο για το φετινό “Santa Run” που έχει ανέβει στη διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=1Ec9sxNVKpw


ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............