ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΗΤΕΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΗΤΕΙΑΣ


Ο Δήμος Σητείας, η Δημοτική Κοινότητα Σητείας & ο ΔΟΚΑΣ όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εορτών θα διοργανώσει εκδηλώσεις αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας για τον εορτασμό των Χριστουγέννων.
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε μαζί μας και να νοιώσουμε όλοι (μικροί και μεγάλοι) το πνεύμα των Χριστουγέννων.


Παρασκευή 19-12-2014 (Κεντρική Πλατεία)
Ώρα 19:30 Χριστουγεννιάτικη Καλικατζαροδρομία. Η ομάδα Ποδηλάτρες σας προσκαλεί στην 1η Καλικατζαροδρομία 2014. Ντυθείτε καλικάτζαροι και ξωτικά ή ότι άλλο επιθυμείτε, πάρτε τα ποδήλατα σας ή πεζοί και ελάτε για μια αλλιώτικη βόλτα στους στολισμένους δρόμους της πολης.

Σάββατο 20-12-2014 (Πολύκεντρο)
Ώρα 18:00 – 21:00 Παζάρι από την ΑΜΚΕ Κόντρα για την ενίσχυση τους. 
Ώρα 18:00 – 21:00 Τα Παιχνίδια του Κόσμου με το Πρόγραμμα Αυτοβοήθειας Σητείας.
Ώρα 18:00 – 19:30 Προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας «Το Πολικό Εξπρές» στον Κινηματογράφο Μελίνα Μερκούρη. 

Κυριακή 21-12-2014 (Πολύκεντρο)
Ώρα 18:00 – 21:00 Παζάρι από την ΑΜΚΕ Κόντρα για την ενίσχυση τους.
Ώρα 18:00 – 21:00 Το Πρόγραμμα Αυτοβοήθειας Σητείας θα φτιάξει κατασκευές μαζί με τη βοήθεια παιδιών που θα διατεθούν για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου του Δήμου Σητείας.
Ώρα 18:00 – 18:30 Προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας «Εποχή των Παγετώνων» στον Κινηματογράφο Μελίνα Μερκούρη.
Ώρα 19:00 – 20:30 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» για την έναρξη της «Λέσχης Ανάγνωσης Παιδιών και Εφήβων Σητείας». Θα γίνει ενημέρωση για την έναρξη της νέας Λέσχης, μικρό θεατρικό από ομάδα παιδιών και χορωδία με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.


Τρίτη 23-12-2014
Ώρα 10:00 – 21:00 Εκδηλώσεις από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού στον Κήπο τηςΣητείας (κεντρική πλατεία) με σπιτάκι του Άγιο Βασίλη(κατασκευές, παζάρι, κ.α.).
Ώρα 18:00 – 21:00 (Πολύκεντρο) Ανταλλακτήριο Παζάρι με τις δημιουργίες των μαθητών του 1ου και του 3ου Νηπιαγωγείου Σητείας με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για το Δημοτικό Παντοπωλείο Σητείας.
Ώρα 19:30 – 20:00 (Πολύκεντρο) Παραμύθια από το Σύλλογο Φίλων Μουσικής και η ομάδα ορχήστρας της Φιλαρμονικής Δήμου Σητείας («Ο Πέτρος και ο λύκος» και «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα»).
Ώρα 18:30 (Πολύκεντρο) Ο Άγιος Βασίλης έρχεται μαζί με τα καλικαντζαράκια και τα ξωτικά και μοιράζει γλυκά και καραμέλες, με τη φιλική συμμετοχή ομάδων παιδιών από το δια-δραστικό εργαστήριο τέχνης Καλειδοσκόπιο.

Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολύκεντρο με ελεύθερη είσοδο, και αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα για τη στήριξη του Δημοτικού Παντοπωλείου Σητείας. 


Τετάρτη 24-12-2014
Ώρα 17:30 Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στη πόλη – Σημείο συνάντησης στην Κεντρική Πλατεία (Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη).
Προσκαλούμε όλους τους συλλόγους, τους μαθητές, ομάδες και τους συμπολίτες μας να τραγουδήσουμε όλοι μαζί χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους δρόμους της πόλης μας.
Θα συμμετέχει η Φιλαρμονική Σητείας.
Παρακαλούμε όσοι μπορείτε να έχετε προμηθευτεί φαναράκια.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συλλογή αγαθών για το Δημοτικό Παντοπωλείο Σητείας.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα ήταν καλό να υποστηριχτεί μέσω των εκπαιδευτικών & των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, καθώς και από λοιπούς συλλόγους, οι οποίοι θα προτρέψουν μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στη μαγεία των Χριστουγέννων.


Τετάρτη 31-12-2014
Ώρα 16:00 Santa Run – Γίνε Άγιος Βασίλης και τρέξε για καλό σκοπό στη Σητεία. Σημείο συνάντησης στην Εθνική Τράπεζα.
Το 1ο Νηπιαγωγείο Σητείας οργανώνει φιλανθρωπικό τρέξιμο των Άγιων Βασίληδων μέσα στη πόλη της Σητείας και τερματισμό στο λιμάνι της Σητείας για την υποδοχή του Άγιου Βασίλη. 
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Σητείας.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει μπορεί να προμηθευτεί τη στολή του Άγιου Βασίλη από την κ. Ανθή Χαμηλάκη στο τηλ. 6909581581.
Ώρα 16:30 – 17:00 Υποδοχή του Άγιου Βασίλη στο λιμάνι της Σητείας.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα ήταν καλό να υποστηριχτεί μέσω των εκπαιδευτικών & των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων οι οποίοι θα προτρέψουν τους μικρούς μας μαθητές να κατασκευάσουν το δικό τους φαναράκι με το οποίο θα υποδεχτούν τον Άγιο Βασίλη.
Επιπροσθέτως, προτείνουμε σε συνεργασία με τους συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, οι μαθητές να συγκεντρωθούν σε προκαθορισμένη ώρα στη σχολική τους μονάδα και όλοι μαζί με όσο το δυνατόν περισσότερο φως να προσέλθουν στην προβλήτα της πόλης μας.
Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων είναι οι: Δήμος Σητείας, Δημοτική Κοινότητα Σητείας, ΔΟΚΑΣ, Εμπορικός Σύλλογος, Σύλλογος Φίλων Μουσικής, Φιλαρμονική Σητείας, δια-δραστικό εργαστήρι τέχνης Καλειδοσκόπιο, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ΑΜΚΕ Κόντρα - Πρόγραμμα Αυτοβοήθειας, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων – Σχολείων, Λέσχη Ανάγνωσης Παίδων και Εφήβων Σητείας, ομάδα Ποδηλάτρες. 

http://www.sitiapress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............