ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Χριστουγεννιάτικο παζάρι των CretaMums! σε συνεργασία με τη Μουσική Σχολή «Ωδή» και τη Σχολή Χορού «Εν Χορώ» οργανώνουν μια ολόκληρη γιορτή με μουσική, χορό, κουκλοθέατρο, εικαστικά εργαστήρια και παζάρι με χειροποίητα στολίδια και δώρα την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου10 το πρωί με 2 το μεσημέρι, στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού (Μονής Αγκαράθου 9).
Όλα τα έσοδα από το παζάρι και τις υπόλοιπες δράσεις θα διατεθούν με τη μορφή ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού.Το πρόγραμμα της ημέρας:

10.30: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από μαθητές της «Ωδής»
11.15: Χορευτικό δρώμενο από τη Σχολή «Εν Χορώ»
12.00: Ανοιχτό μουσικο-θεατρικό παιχνίδι
13.00: Κουκλοθέατρο
Μεταξύ 10.30-13.30, θα λειτουργεί συνεχώς εικαστικό εργαστήρι με συμβολική είσοδο €2, όπου τα παιδιά θα μπορούν να φτιάχνουν διάφορες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τη βοήθεια παιδαγωγών.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής, θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας στο παζάρι: στολίδια για το δέντρο, διακοσμητικά, στεφάνια, γλυκά, όλα φτιαγμένα από τις CretaMums και τους γονείς των μαθητών της «Ωδής», καθώς και βιβλία και παιχνίδια δεύτερο χέρι. Αν έχετε να δωρίσετε βιβλία και παιχνίδια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τοinfo@cretamums.gr.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2013. Υποστηρίζει 300 οικογένειες του Ηρακλείου, στην πλειονότητά τους πολύτεκνες, παρέχοντάς τους συσκευασμένα τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, παιχνίδια και σχολικά βοηθήματα. Όσοι θέλουν, μπορούν την ημέρα της γιορτής να φέρουν είδη όπως αλάτι, χαρτοπετσέτες, μπισκότα και χυμούς για παιδιά (των 210ml), κονσέρβες, μακαρόνια, βρεφικές κρέμες, οδοντόκρεμες και άλλα είδη υγιεινής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............