ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ


Συνεχίζονται, με σημαντική ανταπόκριση από μικρούς και μεγάλους, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Ενυδρείου Κρήτης. Την ημέρα των Θεοφανείων «κλείνει» ο κύκλος των εκδηλώσεων με τον καθιερωμένο, πλέον, αγιασμό των υδάτων.Το πρόγραμμα των ερχόμενων εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Σήμερα, στις 11 το πρωί με 12 το μεσημέρι θα γίνει η δράση «Ελάτε να... πειραματιστούμε!»

Στη συνέχεια, ο κόσμος θα πει αντίο στον Αγ. Βασίλη .... με παρέα.

Θα ακολουθήσει η κατασκευή του ημερολόγιου του 2015.

Μοναδικές προβολές θα γίνουν αύριο, παραμονή, και την ερχόμενη Πέμπτη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.


Την ερχόμενη Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί θα γίνει η δράση «Ελάτε να φροντίσουμε και να ταΐσουμε στο Ενυδρείο». Στη συνέχεια, η γοργόνα βουτάει στο Ενυδρείο, έπειτα οι Μικροί μάστορες κατασκευάζουν... μοναδικά παιχνίδια με απλούς μηχανισμούς.

Το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 11 το πρωί και περιλαμβάνουν «Χριστούγεννα στο βυθό» (Κουκλοθέατρο Ζλουχτήρια), Η γοργόνα βουτάει στο Ενυδρείο. Ανακαλύπτουμε μια κρυμμένη ιστορία μέσα στο Ενυδρείο.


Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 11 το πρωί και περιλαμβάνουν «Χριστούγεννα στο βυθό» (Κουκλοθέατρο Ζλουχτήρια), Η γοργόνα βουτάει στο Ενυδρείο, Ελάτε να... πειραματιστούμε!

Τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015, το έναυσμα δίνεται στις 11 το πρωί και οι δράσεις είναι οι εξής: Ελάτε να φροντίσουμε και να ταΐσουμε στο Ενυδρείο, Η γοργόνα βουτάει στο Ενυδρείο, 13:00- 14:00 Μικροί μάστορες κατασκευάζουν... μοναδικά παιχνίδια με απλούς μηχανισμούς.

Τέλος, την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 θα γίνει ο εορτασμός των Θεοφανείων με αγιασμό των υδάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............