ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Την Τετάρτη 10 και Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Στέγης Προστασίας Ανηλίκων θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή- Παζάρι στο Χώρο της Στέγης που βρίσκετε στην οδό Κωνσταντίνου Πολυχρονάκη 5 στον Μασταμπά.
Οι εκδηλώσεις και τις δύο μέρες ξεκινούν  από τις 17:00 έως τις 21:30 το βράδυ.
Εκτός από τις κατασκευές των παιδιών οι καλεσμένοι θα μπορούν να αγοράσουν  τα χριστουγεννιάτικα τους δώρα.
Διάφορες εκπλήξεις  θα περιμένουν τους καλεσμένους μας όπως το θαυμάσιο Circus Days που μας έρχεται από την Αθήνα με τους Ζογκλέρ του, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια Δώρα, νοστιμιές από τον Γρηγόρη αλλά και  γλυκές απολαύσεις από τον Κρητικό Φούρνο με σιντριβάνια σοκολάτας  που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Η  Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου συμβάλλει ενεργά στη πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων που ενδέχεται να οδηγηθούν λόγω του οικογενειακού και κοινωνικού τους περιβάλλοντος ή άλλων συνθηκών και αιτιών.  Φιλοξενούνται σε 24ωρη βάση αγόρια ηλικίας 6-18 ετών με υλική και κοινωνική στήριξη σε αυτά  και στις οικογένειές τους με εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση, πολιτιστική καλλιέργεια και ψυχαγωγία.
Το προσωπικό της Στέγης συνεπικουρεί ομάδα εθελοντών που αναλαμβάνει το διάβασμα των παιδιών καθώς και την υλοποίηση δραστηριοτήτων (μουσική, χορός, αθλητικές δραστηριότητες, ξένες γλώσσες), εντός και εκτός της Στέγης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............