ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΔΕΙΛΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΔΕΙΛΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ξεκινούν με πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου, οι διαδικασίες για τη λειτουργία κοινωνικού φροντιστηρίου στο 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα της πόλης στα Δειλινά. Τα μαθήματα θα γίνονται τις απογευματινές ώρες στο 10ο Γενικό Λύκειο που βρίσκεται στην οδό Βορείου Ηπείρου 1 της συνοικίας.
Ήδη εστάλη σχετικό έγγραφο στους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων που εδρεύουν στα Δυτικά προάστια, προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για να ξεκινήσει η προσκόμιση των δικαιολογητικών που απαιτούνται.
Η επιλογή θα γίνει με κοινωνικά κριτήρια και με βάση το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας, από επιτροπή στην οποία μετέχουν ο Συντονιστής του έργου και η Επιτροπή Παιδείας του συγκεκριμένου Δημοτικού Διαμερίσματος.
Τα δικαιολογητικά θα συγκεντρώνουν ο Συντονιστής, έχει οριστεί ο κ. Γιώργος Τσερεβελάκης, και η Συντονίστρια της Επιτροπής Παιδείας του 3ου Διαμερίσματος, κα Αμαλία Αντωνάκη.Η αντιδήμαρχος Παιδείας, κα Μαρία Καναβάκη, δήλωσε ότι η δημοτική αρχή προχωρεί με ταχείς ρυθμούς στη υλοποίηση δεσμεύσεων που είχε αναλάβει, για τη βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, επισημαίνοντας ότι σύντομα- σε συνεργασία και με τα άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα- θα λειτουργήσει και σε αυτά κοινωνικό φροντιστήριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............