ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ STREET RUN 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ STREET RUN 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ο αγώνας Arkalochori Street Run θα διεξαχθεί στις 
23 Νοεμβρίου 2014 στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης. 
Θα περιλαμβάνει 3 αποστάσεις, 10 χιλιόμετρα τρέξιμο, 
5 χιλιόμετρα τρέξιμο και περπάτημα και 1000 μέτρα 
για παιδιά Δημοτικού. 
Σκοπός του αγώνα είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι 
για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι 
η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.

Στον αγώνα μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι 
με οποιαδήποτε  φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, 
από 7 έως 107 χρονών!

Ο αγώνας δρόμου Arkalochori Street Run στηρίζει το Σύλλογο Όραμα Ελπίδα... Την ημέρα του αγώνα θα πραγματοποιούνται εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών με δείγμα στοματικού επιχρίσματος σε περίπτερο του συλλόγου που θα βρίσκεται στην Εκκίνηση/Τερματισμό του αγώνα
"Έλα και εσύ! Δώσε Ελπίδα! Δώσε ζωή! Τα παιδιά, μας χρειάζονται!"
Προκήρυξη

Arkalochori Street Run


Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα « Archalochori Street Run»  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή λαϊκών αγώνων δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων και αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού που θα διεξαχθούν την Κυριακή 23 Νοεμβρίου  2014 στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης 

Σκοπός του αγώνα είναι η απόκτηση μιας ξεχωριστής αθλητικής εμπειρίας όχι μόνο για τους δρομείς και τους περιπατητές αλλά και για κάθε συμμετέχοντα εθελοντή  και πολίτη και να προωθηθεί το μαζικό δρομικό κίνημα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της κοινωνίας με σκοπό τη βελτίωση της υγείας μας.
Αναλυτικά:

Τόπος διεξαγωγής: Αρκαλοχώρι Ηρακλείου
Ημερομηνία: Κυριακή 23 Νοεμβρίου  2014
Ώρα εκκίνησης: 

10 χιλιόμετρα 10:00 πμ    

5 χιλιόμετρα 11:20 

1 χιλιόμετρο 9:10

Τόπος εκκίνησης/τερματισμού: Πλατεία Ελευθερίας, Αρκαλοχώρι.
Μέγιστη διάρκεια αγώνα:

10χιλ 1 ώρα και 15 λεπτά

5χιλ 1ώρα και 15 λεπτά

.ΔιαδρομήΗ διαδρομή των 5 χιλιομέτρων είναι κυκλική (γύρος Αρκαλοχωρίου) και το μεγαλύτερο μέρος της είναι στον κεντρικό δρόμο (Ελευθερίου Βενιζέλου) και στην Οδό Σάββα Πέππα.

Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων είναι δύο κύκλοι των 5 χιλιομέτρων.

Οι αγώνες διεξάγονται αποκλειστικά σε άσφαλτο. 

Όριο συμμετοχών : για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων κρίνεται απαραίτητο να υπάρχει όριο στον αριθμό των συμμετεχόντων γι αυτό φροντίστε να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα.

10 χιλιόμετρα : 150 δρομείς

5 χιλιόμετρα : 350 δρομείς και πεζοπόροι 

1 χιλιόμετρο :150 Μαθητές  

Ώρα προσέλευσης: Οι συμμετέχοντες πρέπει να  προσέλθουν μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στον οποίο θα συμμετέχουν  

Παραλαβή υλικού και αριθμού συμμετοχής: θα ενημερωθείτε μέσω email λίγες μέρες πριν τον αγώνα  για το σημείο και την ώρα παραλαβής του πακέτου συμμετοχής την προηγούμενη του αγώνα από επιλεγμένα σημεία στο Αρκαλοχώρι και στο Ηράκλειο.

Σταθμοί τροφοδοσίας: οι σταθμοί τροφοδοσίας με νερό θα είναι 3 και θα βρίσκονται στο 2ο στο 5ο και στο 7ο χιλιόμετρο (στα 5 χιλιόμετρα μόνο στο 2ο)

Κόστος συμμετοχής:

5 ευρώ μέχρι την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου . 
 7 ευρώ μέχρι Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 
 10 ευρώ από τις 15 Νοεμβρίου και μετά 

Το πακέτο περιλαμβάνει 
1. Αναμνηστικό συλλεκτικό μετάλλιο για όλους του συμμετέχοντες
2.Τεχνικό μπλουζάκι
3.Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με τσιπάκι
4.την απαραίτητη τροφοδοσία κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα
5.τον αριθμό συμμετοχής


3 ευρώ για των αγώνα 1000 μέτρων
Το πακέτο περιλαμβάνει 
1. Αναμνηστικό συλλεκτικό μετάλλιο για όλους του συμμετέχοντες
2.Τεχνικό μπλουζάκι
3.την απαραίτητη τροφοδοσία κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα

Οι εγγραφές για τον αγώνα 1000 μέτρων θα γίνεται μόνο με τη χρήση έντυπης αίτησης και όχι ηλεκτρονικά

Όσοι εγγραφούν μέχρι Παρασκευή 14 Νοεμβρίου θα έχουν γραμμένο στον αριθμό συμμετοχής το όνομα τους. 

Δικαίωμα συμμετοχής Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι ανεξαιρέτως, αθλητές αθλούμενοι και περιπατητές ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης. Το όριο τον 5 χιλιομέτρων είναι 1 ώρα και 15 λεπτά, χρόνος που μπορεί να γίνει και με αργό περπάτημα.

Στα 10 χιλιόμετρα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και στα 5 χιλιόμετρα όσοι έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος την ηλικίας τους. Αθλητές κάτω των 18 χρονών θα πρέπει να έχουν την έγγραφη  συγκατάθεση των γονέων τους. 

Δηλώσεις συμμετοχής: οι δηλώσεις συμμετοχής θα μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους

1.Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα  του αγώνα  www.arkalochoristreetrun.com/

2.Σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αρκαλοχώρι και Ηράκλειο (θα ανακοινωθούν σύντομα) 

3.Στη γραμματεία τη μέρα του αγώνα έως και μία ώρα πριν την έναρξη  ΜΟΝΟ εάν δεν έχουν εξαντληθεί οι συμμετοχέςΧρονομέτρηση :Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική και θα γίνει από την εταιρεία ChronoSystems με την χρήση chip που θα δοθούν την προηγούμενη του αγώνα μαζί με τους αριθμούς συμμετοχής. Μετά τον τερματισμό οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν το chip στου διοργανωτές , σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει χρέωση  . Εκτός την εκκίνηση και τον τερματισμό θα υπάρχουν άλλα 2 σημεία ελέγχου για να εξασφαλιστεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.  
Ισχύουν οι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για τους αγώνες δρόμου.  Τα στελέχη της οργανωτικής επιτροπής μπορούν οποτεδήποτε να ακυρώσουν αθλητές σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων, καθώς και να τους διαγράψουν μετά τον αγώνα από τα αποτελέσματα αξιολογώντας ενστάσεις, ηλεκτρονικό και οπτικό υλικό.
Τα αποτελέσματα θα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και όποιος τερματίσει θα μπορεί να δει το χρόνο του στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης την ίδια στιγμή
Τα διπλώματα του αγώνα θα είναι σε ηλεκτρονική μορφή ώστε να μπορεί όποιος θέλει να τα εκτυπώσει


Ιατρική εξέταση : Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.οι αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Ιατρική κάλυψη : Την ιατρική κάλυψη του αγώνα θα αναλάβουν εθελοντές ιατροί ,εθελοντές του Ερυθρού σταυρού, ενώ για τους αγώνες θα ενημερωθεί και το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου το οποίο βρίσκεται πάνω στη διαδρομή

Έπαθλα: Στις 12:40 θα γίνουν οι βραβεύσεις με κύπελλο για τους πρώτους κάθε κατηγορίας. .  Κατηγορίες : 1ος 2ος 3ος -1η 2η 3η γενικής κατάταξης ως 19 ετών 20-49, 50-59, 60 και άνω για άνδρες και γυναίκες. 
Θα βραβευτούν και οι 3 πρώτοι Αρκαλοχωρίτες και Αρκαλοχωρίτησες στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα. θα δοθούν  χειροποίητα μετάλλια σε όλους τους τερματίζοντες .Στον αγώνα 1000 μέτρων βραβεία  θα απονεμηθούν μετάλλια  στα 3 πρώτα αγόρια και κορίτσια μαζί με αναμνηστικά μετάλλια  για όλα τα παιδιά.


Συνδιοργανωτής:  Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου

Επικοινωνία και ενημερώσεις: Για καθημερινές ενημερώσεις, νέα και πληροφορίες για πρόγραμμα του αγώνα μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα του αγώνα


 Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με τους διοργανωτές 

Υπεύθυνος αγώνα και εγγραφών : Αλεβυζάκης Γιώργος 6945320483

Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Αρκαλοχωρίου Στέφανος Ψυλλάκης 6937005192

Parking: Στην είσοδο του Αρκαλοχωρίου θα βρίσκονται εθελοντές που θα σας καθοδηγήσουν να σταθμεύεστε σε σημείο κοντά στην εκκίνηση/τερματισμό.

Ακύρωση αγώνα: Σε περίπτωση βροχής ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά. Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων ο αγώνας θα αναβληθεί  και θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία από τους διοργανωτές. Η δήλωση συμμετοχής σας θα ισχύει και στην περίπτωση που αλλάξει η ημερομηνία του αγώνα. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα το τίμημα της συμμετοχής δεν επιστρέφεται. 

Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν τους κανόνες τον χρόνο και τόπο εκκίνησης χωρίς προειδοποίηση αν αυτό κριθεί αναγκαίο για λόγους ασφαλείας.


ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ                           ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

http://www.arkalochoristreetrun.com/pirhoomicronkappa942rhoupsilonxieta.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............