ΕΝΑΡΞΗ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου στα πλαίσια του προγράμματος: «Σχέδια Δράσης από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Γυναικείες Οργανώσεις στο πλαίσιο της πράξης 3.2.4. (Α & Β Κύκλου) “Υποστήριξη των Μ.Κ.Ο. (Γυναικείων Οργανώσεων) του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013» «Μαζί για την γυναίκα», ξεκινάει τα θεματικά εργαστήρια εκπαίδευσης εθελοντών τα οποία θα διαρκέσουν 50 ώρες μαζί με την πρακτική άσκηση στα γραφεία του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου. Η έναρξη των εργαστηρίων ξεκινάει την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014, στην αίθουσα Καρούζος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και ώρα 5 – 7 το απόγευμα.
Στόχος των εργαστηρίων είναι η εκπαίδευση των εθελοντών που επιλέχθηκαν να συμμετέχουν στο δίκτυο του Συνδέσμου, σε θέματα τα οποία σχετίζονται με:
- Τον εθελοντισμό
- Την Ισότητα των φύλων
- Την ενδοοικογενειακή βία.
Τα αποτελέσματα της εν λόγω δράσης σχετίζονται με την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κατάρτιση των εθελοντών για να λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές του έργου του Συνδέσμου, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων του.
Τα θεματικά εργαστήρια και η πρακτική άσκηση εθελοντών θα διαρκέσουν μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............