ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ....... - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ.......

Ξέρεις οτι....

Η χειραψία εξαπλώθηκε ως χειρονομία τον Μεσαίωνα, ώστε οι άνθρωποι που συναντιούνται να δείχνουν ότι δεν είναι οπλισμένοι.Ενενήντα εκατοστά τη μέρα, τόσο μπορεί να αναπτυχθεί μέσα σε μια μέρα ένας απλός βλαστός μπαμπού, στη γη.
Το ροχαλητό φτάνει στα 92 ντεσιμπέλ, όσο ένα κομπρεσέρ

Κανένα τετράγωνο χαρτί δεν μπορεί να τσακιστεί στη μέση πάνω από 7 φορές
Τα περισσότερα κραγιόν περιέχουν λέπια ψαριών 
Όταν ζητηθεί να πει κάποιος ένα χρώμα 3 στους 5 λένε κόκκινο

Το κρίσιμο χιλιόμετρο για τους μαραθωνοδρόμους είναι το τριακοστό !!
 Η Ανάσταση του Ιησού δεν περιγράφεται από κανέναν από τους Ευαγγελιστές. 

Αν αποφασίσετε να παίξετε ρώσικη ρουλέτα με εξάσφαιρο πιστόλι 17% είναι οι πιθανότητες να σκοτωθείτε !!!


 Την 1η Ιανουαρίου 2002 κυκλοφόρησαν 15 δισεκατομμύρια σε χαρτονομίσματα και 50 δισεκατομμύρια σε κέρματα του ευρώ στις χώρες της ευρωζώνης ...... Αν τοποθετούσαμε τα χαρτονομίσματα στη σειρά , θα έφθαναν ως στη Σελήνη και θα επέστρεφαν δυόμισι φορές.
 Σαράντα επτά αντίτυπα της Βίβλου πουλιούνται κάθε λεπτό σε όλο τον κόσμο.

H αγγλική εφημερίδα "Manchester Guardian" της 19.4.41 έγραφε χαρακτηριστικά : "Tου λοιπού δεν θα λέγεται ότι οι Έλληνες πολέμησαν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες πολέμησαν σαν Έλληνες" .

 Οι γαλοπούλες τσιμπούν μέχρι θανάτου στα μέλη του κοπαδιού που διαφέρουν από τα υπόλοιπα ή εμφανίζουν κάποια γενετική δυσλειτουργία.

Οι Εσκιμώοι είναι ο μοναδικός λαός που δεν παίζει τυχερά παιχνίδια . 

Το χαρτί άρχισε να χρησιμοποιείται το 18ο αιώνα , με την γέννηση των ημερήσιων εφημερίδων . Οι εφημερίδες διατήρησαν αυτή την διπλή λειτουργία - της ενημέρωσης και του καθαρισμού - μέχρι και πριν μερικές δεκαετίες .... Η πρώτη φορά που παράχθηκε χαρτί υγείας ήταν στην Αγγλία το 1880 , όμως δεν ήταν σε ρολό αλλά σε φύλλα συσκευασμένα σε κουτί , τα οποία δεν ήταν και τόσο απαλά .. Το χαρτί υγείας σε ρολό και με την διάτρηση που το χωρίζει γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1884.
 Τα τσαρούχια βαραίνουν τα πόδια του τσολιά με 3 επιπλέον κιλά . Κατασκευασμένα από δέρμα και ξύλο , έχουν από 60 έως 120 καρφιά στη σόλα τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............