ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ... Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΖΩΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ... Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΖΩΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα των ζώων

«Συγκάτοικοι στην πόλη» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που οργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου, σε συνεργασία με τον Κτηνιατρικό Σύλλογο και φιλοζωικά σωματεία της πόλης, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου από τις 11.00- 18.00 στην πλατεία του Αγίου Τίτου και στον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ζωοφιλίας.
Αφίσα
Στην πλατεία του Αγίου Τίτου ο Κτηνιατρικός Σύλλογος θα ενημερώνει για τα δικαιώματα των ζώων, αλλά και για τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών τους. Παράλληλα το Ενδιαίτημα Μικρών Ζώων του Δήμου Ηρακλείου (κυνοκομείο), θα φέρει αδέσποτα από τις εγκαταστάσεις του, τα οποία θα δίνονται για υιοθεσία σε όσους πολίτες θέλουν να αποκτήσουν ένα ζώο.
Για τους μικρούς φίλους θα υπάρχουν και ευχάριστα δρώμενα. Στην πλατεία θα βρίσκεται ο κλόουν τσιχλόφουσκας, ενώ η ζωγράφος, Πόπη Κουτεντάκη, θα τους παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής.
Έξω από τη Λότζια τα φιλοζωικά σωματεία, με την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, θα πραγματοποιούν παράλληλες δράσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............