Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ CRETAN FERRIES ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ

Στην υπόθεση «καράβι» για το Ρέθυμνο επανέρχεται η διοίκηση της Cretan Ferries, με επιστολή της.
Αγαπητοί , Ρεθυμνιώτες και Ρεθυμνιώτισσες.


Εγώ και οι συνεργάτες μου αντιλαμβανόμαστε την διστακτικότητα σας και την οικονομική κρίση που περνάμε, όσον αφορά την ενεργή συμμετοχή σας στην υπόθεση Καράβι.
Ξεκινήσαμε πριν από 2,5 μήνες μια νέα ξεκάθαρη προσπάθεια για την επιστροφή του δικού μας πλοίου στο δικό του λιμάνι. Με πάρα πολύ προσπάθεια και αρκετό προσωπικό κόστος προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε και τα χρήματα των συνεταίρων ,που έχουν τοποθετηθεί στο σκάφος και να δώσουμε επενδυτικά κίνητρα σε νέους μετόχους ώστε να έχουμε αποτελέσματα που τουλάχιστον δεν θα δυσαρεστούσαν κανένα Ρεθυμνιώτη.
Πάντα η υπόθεση Καράβι για το Ρέθυμνο, από τη στιγμή που έμπαινε σε βάση λαϊκή ,ταίριαζε στην λαϊκή ρήση “όπου φτάνει το χέρι μας κρεμάμε το καλάθι μας”.
Ένα τέτοιο λοιπόν καράβι μπορεί σαν αρχή να έχει το Ρέθυμνο και αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε .
Κάναμε ότι ήταν δυνατόν για την ενημέρωσή σας ,την νέα Ναυτική Εταιρία, τον στόχο και την δέσμευση για την επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση αδυναμίας συγκέντρωσης συγκεκριμένου ποσού.
Όλες οι κινήσεις μας είχαν την αποδοχή όλων των θεσμικών παραγόντων και την δέσμευση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας για τα χρήματα που θα εμπιστευόσαστε ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσόν.
Σήμερα και με δεδομένη την επιστροφή των χρημάτων , σας καλώ και εγω και οι συνεργάτες μου, αν έχετε σκοπό να φέρουμε όλοι το καράβι στη γραμμή να συμβάλετε ,έστω και από το υστέρημα σας και με βάση την οικονομική δυνατότητα του κάθε ενός ώστε να πετύχουμε .
Θα είναι μια επιτυχία του Ρεθύμνου και όχι προσωπική κανενός.
Περίπου 20 ημέρες έχουν μείνει για την λήξη της δέσμευσης επιστροφής των χρημάτων Αν τα καταφέρουμε το Ρέθυμνο θα έχει το καράβι του τις γιορτές του 2014 στη γραμμή.
Με αυτά τα απλά λόγια σας καλώ να φέρουμε το πλοίο μας στο Ρέθυμνο
Ρέθυμνο 8 Σεπτεμβρίου 2014
Γιώργος Δούσμανης Πρόεδρος προσωρινής Διοίκησης
Ναυτ. Εταιρίας CRETAN FERRIES

ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Παντελής Σφηνιάς, ο γιος του κυρ Νίκου του φούρναρη από το Ρέθυμνο
Η πρώτη γυναίκα που τραγούδησε σε δίσκο Κρητικής μουσικής
Ο Κωστής Μουδάτσος συναντά Ανθρώπους που ταιριάζουν τα φέσια τους
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Διαβήτης και ψυχολογική περίθαλψη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Νέα δεδομένα στη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του θυρεοειδούς αδένα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ