ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Παρουσιάστηκαν σήμερα τα νέα αυτοκίνητα για άτομα με αναπηρία που αποκτήθηκαν μετά την εξασφάλιση κονδυλίου περίπου 50.000 ευρώ από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και πρόνοιας με την αρωγή του Υφυπουργού Βασίλη Κεγκέρογλου.
Η παρουσίαση έγινε στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Σολωμού Σολωμού 14, στις εργατικές κατοικίες Αγίας Αικατερίνης, στις Πατέλες παρουσία του Προέδρου του Νομαρχιακού Σωματείου ατόμων με αναπηρία Ηρακλείου κ. Βιδάκη, του Υφυπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Κεγκέρογλου, του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Κουκιαδάκη.
Συγκεκριμένα αγοράστηκε ένα μεγάλο όχημα, που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τρία άτομα με αμαξίδια, καθώς και ένα μικρότερο που μπορεί να μεταφέρει ένα άτομο με αμαξίδιο και θα λειτουργεί ως βοηθητικό, σε περίπτωση ανάγκης.
Σημειώνεται ότι ο στόλος ενισχύεται και με ένα ακόμη όχημα που αγοράστηκε με ίδια κονδύλια του Σωματείου, φέτος το καλοκαίρι, ενώ υπήρχε από πριν ακόμα ένα.
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον αποκτούμε ένα τόσο μεγάλο στόλο στο Ηράκλειο για την εξυπηρέτηση των αναπήρων. Με την συνδρομή του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, εξασφαλίσαμε από το Υπουργείο Εργασίας 50.000 ευρώ και καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτά τα οχήματα", ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιώργος Βιδάκης.
"Μετά από συντονισμένες ενέργειες το νομαρχιακό σωματείο, έχοντας τη συνδρομή του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, πέτυχε τη χορηγία ενός σημαντικού ποσού για την αγορά δύο αυτοκινήτων που θα ενταχθούν στην υπηρεσία των παιδιών που κινούνται με αμαξίδια και των ατόμων με βαριά κινητική αναπηρία γενικότερα" κατέληξε ο κ. Βιδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............