"ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

"ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα γραφεία της οργάνωσης “το Χαμόγελο του Παιδιού” στα Χανιά, επί της οδού Μαργουνίου 39 όπως γνωστοποίησε η υπεύθυνη για τον Ν. Χανίων Μαρία Χελιουδάκη. Ηδη τα μέλη της Οργάνωσης δέχονται πολλά αιτήματα από οικογένειες και παιδιά από την πόλη μας που χρειάζονται ψυχολογική στήριξη.Στο πλαίσιο αυτό το “το Χαμόγελο του Παιδιού” πραγματοποιεί παζάρι για αγορά σχολικών ειδών που άρχισε τη Δευτέρα και ολοκληρώνεται σήμερα στον χώρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ. Το παζάρι θα λειτουργεί από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.
«Σκοπός του σχολικού παζαριού είναι να ενισχυθούν οι δράσεις και τα παιδιά του “το Χαμόγελο του Παιδιού” που στηρίζει η οργάνωση. Υπάρχουν πολλά σχολικά είδη και οι τιμές είναι ενδεικτικές σε μολύβια, τετράδια, μαρκαδόρους, σημειωματάρια, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικές τσάντες κ.ά.» ανέφερε η κα Χελιουδάκη.
Η ίδια γνωστοποίησε πως τα γραφεία της Οργάνωσης στα Χανιά βρίσκονται στο τελικό στάδιο χάρη «στην τεράστια στήριξη από χορηγούς για μία σειρά από ανάγκες για ξύλινα πατώματα, για συναγερμό και πολλά άλλα. Πιστεύουμε ότι από τον άλλο μήνα θα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε και στα εγκαίνια των γραφείων. Παρόλο που ακόμη δεν έχουμε ξεκινήσει, έχουμε δεχτεί ήδη πολλά αιτήματα από οικογένειες και παιδιά που χρειάζονται στήριξη».
Τα γραφεία της Οργάνωσης “το Χαμόγελο του Παιδιού” στα Χανιά θα περιλαμβάνουν δύο Ιατρεία με παιδοψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό, καθώς και εργαστήρι εθελοντών.
Στόχος, σύμφωνα με την κα Χελιουδάκη είναι να δημιουργηθεί μελλοντικά ένα Κέντρο Ημερήσιας Στήριξης στα Χανιά για τα παιδιά και τις οικογένειες που ήδη ζητούν βοήθεια. Επίσης να εγκατασταθεί μόνιμα μια Κινητή Μονάδα Νεογνών για την ασφαλή μεταφορά παιδιών από τα Χανιά προς το Ηράκλειο.

ΠΗΓΗ: http://www.haniotika-nea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............