"ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ" ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΑΓΑΡΙ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

"ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ" ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΑΓΑΡΙ

Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Katalagari Country Suites, εγκαινιάζεται η έκθεση με τίτλο «εικαστική τριλογία», των ζωγράφων – εικαστικών Τερέζας Βαλαβάνη, Δημήτρη Μπουνάκη και Ειρήνης Παρασχάκη.


Η έκθεση θα είναι ανοικτή για τους επισκέπτες φιλότεχνους  καθημερινά το απόγευμα, από  6 - 13 Σεπτεμβρίου 2014, και ώρα 17.00 – 21.00. Στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν μουσικοποιητικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πολιτιστικής αυτής συνάντησης έχει ως εξής:
Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 19.00 :
Εγκαίνια της έκθεσης με μουσικοποιητική βραδιά και συζήτηση. Οι καλλιτέχνες συζητούν «περί τέχνης» με τον σκηνοθέτη-ηθοποιό Αντώνη Διαμαντή. Ποιήματά τους διαβάζουν η Τερέζα Βαλαβάνη και ο Δημήτρης Μπουνάκης. Μουσική και τραγούδια από την οικογένεια Ζαιμάκη.
Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 19.00
Βραδιά παραμυθιών για μεγάλους και μικρούς με την παραμυθού Μαρουλίνα Πλακάκη. Η Τερέζα Βαλαβάνη διαβάζει δικά της παραμύθια για μεγάλα παιδιά, ο Αντώνης Διαμαντής παρουσιάζει παραμύθια του δασκάλου – ποιητή Γιώργη Βλαχάκη. Παίζουν φλάουτο η Μαρία Αλεξάκη και η Νατάσα Άννινου.
Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 17.00:
Βιωματικά εργαστήρια χειροτεχνίας από τους ζωγράφους-εκθέτες, για μικρούς και μεγάλους, με ανακυκλώσιμα υλικά.
Παράσταση Καραγκιόζη με τον Παντελή Μπιτζαράκη. Ο Γιώργος Αδαμίδης συνοδεύει με ούτι, λάφτα και τραγουδά, ο Μιχάλης Κώττης παίζει λύρες και ο Μανώλης Κανακάκης  κανονάκι.
Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 19.00

Αποχαιρετιστήρια βραδιά με λογοτεχνικά κείμενα και παραδοσιακά τραγούδια από την Μαρία Φραγκιαδάκη και μουσική από τον Μιχάλη Κονταξάκη – μαντολίνο και τον Αντώνη Βουμβουλάκη – κιθάρα.

Το ξενοδοχείο Katalagari Country Suites βρίσκεται στο χωριό Καταλαγάρι του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων. Τηλ. Επικοινωνίας: 2810 753350 και 6949444596.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............