ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΨΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ... ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΨΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ... ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Οι Εκδόσεις iWrite.gr ο Λευτέρης Γιαννακουδάκης και 15 από τους σπουδαστές του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής LaCulturela σας προσκαλούν στην πρώτη μεγάλη παρουσίαση του νέου μας βιβλίου με τίτλο "Όψεις Ταυτότητας".

Για το βιβλίο συνομιλούν οι συγγραφείς του τόμου με το δάσκαλό τους Λευτέρη Γιαννακουδάκη.
Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει πάρτυ γενεθλίων για τα 2 χρόνια του LaCulturela.


Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου...
Ένας ευσυνείδητος ταχυδρόμος προσπαθεί απεγνωσμένα να παραδώσει ένα συστημένο γράμμα. Μία νεαρή γυναίκα συναντά το νεανικό της μέντορα σ’ ένα μπαρ κι έρχεται αντιμέτωπη με τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του παρελθόντος. Ένας κρατούμενος σε λευκό κελί αμφισβητεί την ίδια του την ύπαρξη. Ένας άντρας που δουλεύει χρόνια στην ψαραγορά προσπαθεί να αλλάξει δουλειά και να ξεφορτωθεί το στίγμα της μυρωδιάς του. Μία μάνα επιχειρεί το βήμα προς τα όνειρά της μαζί με την έφηβη κόρη της. Ο οδηγός του σκουπιδιάρικου ανακαλύπτει τον εαυτό του σώζοντας ένα αδέσποτο σκυλάκι. Μία μαύρη δερμάτινη τσάντα υπερασπίζεται τη μνήμη της ιδιοκτήτριάς της. Ένας εθνικιστής μετατρέπεται σε μετανάστη. Ένας πρώην τρομοκράτης επιστρέφει στην πόλη του για να ολοκληρώσει την αποστολή της ζωής του. Μια σειρά από παιδικά παιχνίδια οδηγούν στην καταστροφή. Ένας άντρας τολμά να ακολουθήσει τις ψυχές δύο νεκρών και να βυθιστεί στη λίμνη της αλήθειας. Η διάβολος επιστρέφει σ’ ένα μικρό χωριό. Ένας οικονομικά επιτυχημένος αλλά σκληρός άντρας ανακαλύπτει την πατρότητα. Δύο ερασιτέχνες μουσικοί έρχονται σε σύγκρουση με τα πιστεύω τους εξαιτίας μιας ακυρωμένης συναυλίας. Ένας ηλικιωμένος άντρας παραμένει πιστός στους όρκους του, όταν μετά από πολλά χρόνια καταφέρνει να συναντήσει ξανά τη γυναίκα που ερωτεύτηκε στα νιάτα του κι εκείνη πάσχει από Αλτσχάιμερ.

15 διηγήματα – προσεγγίσεις στην έννοια της ταυτότητας από τους μαθητές του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής LaCulturela.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή, του Τεχνόπολις και του βιβλιοπωλείου Αναλόγιο.


Τεχνόπολις
(Λεωφ. Α. Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα)


Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου
στις 20:30

Είσοδος Ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............