ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΤΙΑ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΑΛ ΟΥΑΛΙΝΤ ΜΠΙΝ ΤΑΛΑΛ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΤΙΑ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΑΛ ΟΥΑΛΙΝΤ ΜΠΙΝ ΤΑΛΑΛ
Φαίνεται πως οι πρόσφατες διακοπές του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ουαλίντ Μπιν Ταλάλ, στην Κρήτη δεν περιελάμβαναν μόνο στιγμές χαλάρωσης και ραστώνης, αλλά και επιχειρηματικά σχέδια.
Πριν από λίγες ημέρες ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας αναχώρησε από την Κρήτη, ωστόσο άφησε πίσω τους, ως παρακαταθήκη, το ενδιαφέρον του για το νησί Ντία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κρητικού ιστότοπου prismanews, από τις πρώτες ημέρες της επίσκεψης του ο πρίγκιπας έδειξε να ενδιαφέρεται αρκετά για το κοντινό στο Ηράκλειο νησί και ζήτησε να μάθει περισσότερα για το πώς θα μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία αξιοποίησης του.


Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο πρίγκιπας δήλωσε το ενδιαφέρον του για την Ντία και στην Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, λέγοντας πως έχει πολύ μεγάλα σχέδια για την αξιοποίηση της.
Αξιωματούχοι του Κατάρ μάλιστα, έχουν ήδη εισηγηθεί θετικά για την αξιοποίηση της επένδυσης και υποστηρίζουν πως εφόσον μπορέσει να βρεθεί μια φόρμουλα για την Ντία, αυτό θα λειτουργήσει προσθετικά συνολικά για την οικονομία της Κρήτης.
Οι αξιωματούχοι του Κατάρ παράλληλα υποστηρίζουν πως όπου επενδύει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, αλλάζει συνολικά ο τουριστικός χάρτης της περιοχής, οπότε η ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα το αρμόδιο Υπουργείο Τουρισμού, θα έπρεπε να ελέγξουν αν υπάρχει δυνατότητα να προχωρήσει μια τέτοια επένδυση.

http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............