ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ


Ο Κρητικός παραολυμπιονίκης, Μανώλης Στεφανουδάκης, μαζί με την Εθνική Ομάδα Ατόμων με Αναπηρία, αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Swasea της Αγγλίας.

Εκεί ο Μεσσαρίτης αθλητής θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ατόμων με αναπηρία. Μετά από ένα βαρύ προπονητικό πρόγραμμα ο Στεφανουδάκης ελπίζει να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα αγωνιστεί μόνο στο αγώνισμα του ακοντισμού, μιας και δεν διεξάγεται για την κατηγορία του το αγώνισμα της σφαιροβολίας.

            Σε δήλωση του, λίγο πριν την αναχώρηση ο Μανώλης Στεφανουδάκης ανέφερε: «Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Swesea είναι η μεγαλύτερη και τελευταία διοργάνωση για το 2014. Θα προσπαθήσω λοιπόν να πετύχω όσο το δυνατόν υψηλότερες επιδόσεις. Στόχος μου είναι να ανεβάσω την χώρα μας όσο γίνεται ψηλότερα στο βάθρο των νικητών.

Θα ήθελα πριν κλείσω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους του ασφαλιστικού ομίλου «ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ» για την απόφαση τους να είναι χορηγοί μου για την αθλητική περίοδο 2013-2014, γιατί όπως έχω αναφέρει και άλλες φορές είναι αδύνατον στην Ελλάδα να κάνεις Πρωταθλητισμό αν δεν έχεις κάποιο δίπλα σου να σε στηρίζει οικονομικά. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Γιώργο Βαρβεράκη, Ιπποκράτη Σκαντζάκη και Ιάκωβο Ιωαννίδη, τους ανθρώπους που αποτελούν την  προπονητική μου ομάδα. Και τέλος, ένα «ευχαριστώ» από καρδιάς σε όλους όσους με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη με κάθε τρόπο.»
ΠΗΓΗ: http://www.e-mesara.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............