7ος ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΕΩΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

7ος ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΕΩΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ο Δήμος Πλατανιά, ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης η οποία υλοποιεί το Τοπικό Σχέδιο Δράσης «ΚΥΔΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ», ενημερώνει για τη συμμετοχή της Α.Σ. στην Έκθεση:
"7ος ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ"

Η Έκθεση πραγματοποιείται από 12 έως 24 Αυγούστου 2014, στην Παραλία Γηπέδου Κισσάμου, στην Κίσσαμο Χανίων, με ώρες λειτουργίας 18:30-23:30.
Η συμμετοχή της Α.Σ. στην Έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Δικτύωση της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με τους Τοπικούς Συντελεστές & τις άλλες Αναπτυξιακές Συμπράξεις», στόχος της οποίας είναι η προβολή του έργου, η διασύνδεση και συνεργασία με τους τοπικούς, κοινωνικούς φορείς και επιχειρήσεις, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να στηριχθούν νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες ανέργων προερχόμενων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (μακροχρόνια άνεργοι, Α.Μ.Ε.Α., παλιννοστούντες / μετανάστες, κ.λ.π.) στους Δήμους Πλατανιά, Κισσάμου, Καντάντου-Σελίνου, Σφακίων και Αποκορώνου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
Η υλοποίηση του Τοπικού Σχεδίου Δράσης πραγματοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΥΔΩΝ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» - Θεματικός Άξονας Προτεραιότητας 4 «Πλήρης Ενσωμάτωση του συνόλου του Ανθρώπινου Δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............