ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Έκθεση κρητικών προϊόντων, οικοτεχνίας και χειροτεχνίας από γυναίκες επιχειρηματίες μέλη του συλλόγου διοργανώνει ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Ν. Ηρακλείου από αύριο, Παρασκευή 29 ως την Κυριακή 31 Αυγούστου στην πλατεία Ελευθερίας και στοχεύει στην γνωριμία με τις τοπικές γυναικείες επιχειρήσεις.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 11.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ και τελεί υπό την αιγίδα των Δήμων Ηρακλείου και Μαλεβιζίου


Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Παρασκευή 29 Αυγούστου
7.00 απόγευμα: παραγωγή τσικουδιάς, ζύμωμα και ψήσιμο παραδοσιακού ψωμιού, καλαθοπλεκτική, ζωγραφική, κατασκευές με πηλό σε τροχό. 
9.00 βράδυ: Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Βαρβάρας Γόρτυνας, θα παρουσιάσει την αντιρατσιστική κωμωδία « Τα λέμε αύριο» της Σεμερτσίδου.
Σάββατο 30 Αυγούστου
7.00 απόγευμα: Παραγωγή τσικουδιάς, ζύμωμα και ψήσιμο παραδοσιακού ψωμιού, καλαθοπλεκτική, ζωγραφική, κατασκευές με πηλό σε τροχό.
8.00 βράδυ: Θα ψήσουμε ξυνόχοντρο .

Κυριακή 31 Αυγούστου
7.00 απόγευμα: παραγωγή τσικουδιάς, ζύμωμα και ψήσιμο παραδοσιακού ψωμιού, καλαθοπλεκτική, ζωγραφική, κατασκευές με πηλό σε τροχό.
8.00 βράδυ: Θα διδάξουμε πως φτιάχνετε η παραδοσιακή Κρητικιά Κούκλα, τεχνικές πλεξίματος και πως πλέκονται τα βουργιβάσταγα.
Και τις τρεις ημέρες για όλο τον κόσμο που θα έλθει στην πλατεία, από το πρωί 11 έως 1 το μεσημέρι και το απόγευμα από 6 έως 10 το βράδυ, η Ένωση Νοσοκόμων Ελλάδας θα παραδίνει μαθήματα δωρεάν, πώς να μετρούμε σωστά την πίεση και το ζάχαρο, καθώς και διατροφικές συμβουλές.


Επίσης και τις τρεις ημέρες θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας με τα παραδοσιακά επαγγέλματα, την πλατεία όπως ήταν παλιά, το παλιό Ηράκλειο και το παλιό λιμάνι του Ηρακλείου.

Τα μέλη του Συλλόγου στηρίζουν τα παιδικά χωριά SOS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............