ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΔΑΚΑΝΑΛΗ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ "Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ" - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΔΑΚΑΝΑΛΗ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ "Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ"


Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2014», Σήμερα Τρίτη 19 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται στο κηποθέατρο  «Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ» και ώρα 21:30. Συναυλία Παραδοσιακής Συναυλίας με το  Μιχάλη Κονταξάκη και την Μαρίνα Δακανάλη. Είσοδος  10€
«Ο κρητικός μαντολινίστας Μιχάλης Κονταξάκης παρουσιάζει τον προσωπικό του τρόπο προσέγγισης της μουσικής μέσα από τα μαντολίνα του και μέσα από την συνεργασία του με δύο εξαιρετικούς δεξιοτέχνες, τον Κυριάκο Ταπάκη στο ούτι και τον Κώστα Καλατζή στα κρουστά, την παράσταση αγκαλιάζει με την φωνή της η Μαρίνα Δακανάλη μια από τις πιο ζεστές, γλυκές και ταυτόχρονα δυναμικές παρουσίες στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή.

Ο Μιχάλης Κονταξάκης μέσα από αυτή την συνεργασία δημιουργεί έναν καινούργιο ήχο και δίνει μια διαφορετική εκδοχή για τον ρόλο και την χρήση του μαντολίνου..

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν συνθέσεις και διασκευές του Μιχάλη Κονταξάκη τόσο από την  δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Ιδιόtropo» όσο και ανέκδοτες. Επίσης θα παιχτούν μελωδίες της βιωματικής του μουσικής και άλλων μουσικών παραδόσεων.. Οι οργανικές συνθέσεις όσο και τα τραγούδια αποκτούν ένα διαφορετικό ενδιαφέρον με τον συγκεκριμένο συνδυασμό οργάνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............