ΣΤΗ ΝΙΔΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΣΤΗ ΝΙΔΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Στον Ψηλορείτη και συγκεκριμένα στο οροπέδιο της Νίδας, θα πραγματοποιηθεί η φετινή πανελλήνια συνάντηση των ορειβατών της Ελλάδας.

Στο οροπέδιο της Νίδας δίνουν ραντεβού σε λίγες ημέρες, ορειβάτες από όλη την Ελλάδα. Η ορειβατική παράδοση που θέλει τους ορειβάτες όλης της χώρας να συναντιώνται μια φορά το χρόνο, ανήμερα της γιορτής του Προφήτη Ηλία, θα υλοποιηθεί φέτος στον Ψηλορείτη. Η συνάντηση θα γίνει το διήμερο 19-20 Ιουλίου. Διοργανώνεται από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηρακλείου, τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ρεθύμνου, τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Ο.Α. και συνδιοργανώνεται από το Δήμο Ανωγείων, την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και την ΑΚΟΜΜ-Ψηλορείτης Φυσικό Πάρκο Ψηλορείτη.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Σάββατο 19/07/14 : Επίσημοι χαιρετισμοί της εκδήλωσης, συζήτηση για ορειβατικά θέματα, καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων μεταξύ των Συλλόγων, δείπνο και ορειβατικό γλέντι με τη συμβολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων.
Κυριακή 20/07/14 : Ορειβατικές διαδρομές με κύρια αυτή της ψηλότερης κορυφής του Ψηλορείτη, Τίμιος Σταυρός (2456μ.) και εναλλακτική τη διαδρομή στο Καμαραϊκό Σπήλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............