ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΚΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΚΟ


Μια σειρά ιδιαίτερων εκδηλώσεων περιμένει τους φίλους της καλής μουσικής, στις 7, 8 και 9 Ιουλίου στο Μαλεβίζι. Στα πλαίσια του Mandolin Festival 2014 που διοργανώνεται από το «Σύνολο νυκτών και τοξοτών οργάνων Κρήτης», την ορχήστρα του Συνόλου θα πλαισιώσουν 100 μαντολίνα που θα συνοδεύσουν τις χορωδίες «Ενωδία» και «Αρτεμισία» στην πρώτη παρουσίαση της «Ωδής στον El Greco», ενώ σημαντικό γεγονός αποτελεί και η συμμετοχή της κορυφαίας ορχήστρας «Άττικα», η οποία και θα παρουσιάσει πρόγραμμα με «τα τραγούδια που άκουγε ο Greco».

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία του Φόδελε, στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη στο Γάζι, καθώς και στην Αμμουδάρα, στα γραφεία του Συνόλου Νυκτών και Τοξοτών οργάνων Κρήτης, έναντι του ξενοδοχείου “Apollonia” με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όλες δε οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στο μεγάλο Έλληνα δημιουργό Δομήνικο Θεοτοκόπουλο, εντάσσονται στο Φεστιβάλ για τα 400 χρόνια από το θάνατό του και τελούν υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Π.Π.Α. Μαλεβιζίου.


ΠΗΓΗ: http://flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............