ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟΥ ΣΤΟ ΦΟΔΕΛΕ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟΥ ΣΤΟ ΦΟΔΕΛΕΜε πλήθος κόσμου και επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Μουσικό Φεστιβάλ Μαντολίνου "Cretan mandolin festival 2014", που διοργάνωσε το «Σύνολο νυκτών και τοξοτών οργάνων Κρήτης», με την αιγίδα και την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου.


Τη Δευτέρα 7 Ιουλίου στην πλατεία του Φόδελε έγινε μια μεγάλη γιορτή για τον πολιτισμό, αφιερωμένη στον σπουδαίο Έλληνα ζωγράφο Δ. Θεοτοκόπουλο, με μουσική γραμμένη προς τιμήν του από τον καλλιτεχνικό διευθυντή και μαέστρο του «Σύνολο νυκτών και τοξοτών οργάνων Κρήτης», κ. Μιχάλη Μαρακομιχελάκη, σε στίχους που έστειλαν ποιητές και μαντιναδολόγοι απ' όλη την Κρήτη. Το «Σύνολο νυκτών και τοξοτών οργάνων Κρήτης», η ορχήστρα "ΑΤΤΙΚΑ", η χορωδία "Αρτεμησία", η χορωδία "Ενωδεία", μαθητές σχολείων, ζωγράφοι και πλήθος κόσμου ύμνησαν το μεγάλο ζωγράφο.
Στη συνέχεια η ορχήστρα Νυκτών εγχόρδων "Άττικα", έδωσε συναυλία με θέμα "Η μουσική που άκουγε ο El Greco". Την Τρίτη 8 Ιουλίου η ορχήστρα "ΑΤΤΙΚΑ", στα πλαίσια της ενότητας "Βραδιές Μαντολίνου", μάγεψε τους παρευρισκόμενους στην κεντρική πλατεία του Γαζίου με "Μουσικές της Μεσογείου".

Την τρίτη ημέρα του φεστιβάλ, Τετάρτη 9 Ιουλίου, στον όμορφο εξωτερικό χώρο του «Σύνολο νυκτών και τοξοτών οργάνων Κρήτης» στην Αμμουδάρα, τιμήθηκαν οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό "Mandolin Grand Prix", που είχε διεξαχθεί τις προηγούμενες ημέρες. Το κοινό απόλαυσε τους διαγωνιζόμενους όπως και τους καταξιωμένους κριτές του διαγωνισμού. Μουσικά έντυσαν τη βραδιά και αρκετά μέλη του «Σύνολο νυκτών και τοξοτών οργάνων Κρήτης», κλείνοντας όμορφα το φετινό φεστιβάλ και δίνοντας ραντεβού για το επόμενο, το καλοκαίρι του 2015.

http://flashnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............