ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΑΠΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΑΠΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης- Π.Ε. Ηρακλείου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 26 Ιουλίου και το Σάββατο 2 Αυγούστου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλίου Πεδιάδος για το καλοκαίρι του 2014. 
Σάββατο 26 Ιουλίου: Μια ξεχωριστή βραδιά με πλούσια παραδοσιακά εδέσματα. Συγκεκριμένα, δημότες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακά φαγητά και εδέσματα φτιαγμένα με μεράκι από τις γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλίου, ενώ θα γλεντήσουν με Κρητική μουσική από το συγκρότημα των Δημήτρη και Μιχάλη Κουνάλη στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου.
Σάββατο 2 Αυγούστου: «Γιορτή Ξενιτεμένου 2014». Ο Βασίλης Σταυρακάκης και το συγκρότημα του θα προσφέρουν για άλλη μια φορά μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη Κρητική μουσική και χορό. Επισκέπτες από όλη την Κρήτη και όχι μόνο, οι απανταχού Καστελλιανοί, δίνουν ραντεβού και φέτος στην γιορτή που είναι αφιερωμένη σε όλους τους ξενιτεμένους από την περιοχή. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του αθλητικού σωματείου του Καστελλίου, «Δωριέα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............