ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ( Journey of Hope ) ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ( Journey of Hope ) ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη υποδέχτηκε σήμερα Τετάρτη 4 Ιουνίου στο γραφείο της τον Διπλωματικό Ακόλουθο της Πρεσβείας του Κουβέιτ στην Αθήνα κ. Μεσαρί Αλ Μεζιέντ και ενημερώθηκε για το πλοίο «Journey of Hope» το οποίο στα πλαίσια της ανθρωπιστικής αποστολής που πραγματοποιεί προγραμματίζει την άφιξη του στον λιμένα Ιεράπετρας στις 12 Ιουνίου 2014.
Η αποστολή πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Α.Υ. του Εμίρη του Κράτους του Κουβέιτ, Σεΐχη Sabah Al-Ahmed Al-Jaber Al-Sabah και ενημερώνει τις κοινωνίες των πόλεων που επισκέπτεται για την προσφορά, τις πρωτοβουλίες και τα επιτεύγματα του Κράτους του Κουβέιτ στην αντιμετώπιση και φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από ασθένειες όπως το Σύνδρομο Down, από αυτισμό και άλλες νοητικές ασθένειες.
Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Ιεράπετρα τα μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής προγραμματίζουν να έρθουν σε επαφή με άλλους κοινωφελής οργανισμούς της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες και τα επιτεύγματα της αποστολής αυτής.
Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη έδωσε στον Διπλωματικό Ακόλουθο διαφημιστικό υλικό (έντυπο και ηλεκτρονικό) της περιοχής του Λασιθίου ενώ δεσμεύτηκε για την υποστήριξη και την συνεργασία της στην ανθρωπιστική αυτή πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............