ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΟ ΚΑΜΗΛΑΡΙ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΟ ΚΑΜΗΛΑΡΙ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ

Την Κυριακή που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της βιολογικής αγοράς του Καμηλαρίου η οποία στήθηκε, λίγο έξω από το χωριό στο δρόμο προς Τυμπάκι. Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη- Ανυφαντάκη, ο Αντιδήμαρχος κ. Νικολιδάκης, καθώς και μέλη του Δ.Σ. Φαιστού και της τοπικής κοινότητας Καμηλαρίου.

To βιολογικό παζάρι που διοργανώθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο Καμηλαρίου, το Σύλλογο Επαγγελματιών Καμηλαρίου και με την υποστήριξη του Δήμου Φαιστού σημείωσε τεράστια επιτυχία. Περισσότεροι από είκοσι παραγωγοί με βιολογικά και τοπικά προϊόντα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο διαφορετικό παζάρι. Όπως φάνηκε ο κόσμος και η τοπική κοινωνία αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία, με τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας να είναι ενθαρρυντικά.
Οι παραγωγοί ενημέρωσαν τους επισκέπτες που πέρασαν, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για τα πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα υγιεινής διατροφής που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές τόσο από πλευράς εγγυήσεων, όσο και από πλευράς γεύσης, αρώματος και θρεπτικής αξίας ενώ τόνισαν πως το παζάρι θα συνεχιστεί και την επόμενη Κυριακή από τις 8.00 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

Σε δήλωση της η δήμαρχος Φαιστού τόνισε: «ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, προβολής της περιοχής μας, καθώς συγκέντρωσε το ενδιαφέρον αρκετών επισκεπτών, ενώ αποτελεί ένα αναπτυξιακό εργαλείο για τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις που λαμβάνουν μέρος, προωθώντας τα ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα της περιοχής μας, τα οποία αποτελούν μια ευκαιρία ανάπτυξης και διεξόδου από την κρίση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............