ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΑΝΙΩΝ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΑΝΙΩΝ

Αξιόλογες εκδηλώσεις και δράσεις περιλαμβάνει για 3η συνεχή χρονιά η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων που ξεκινά τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014,

Ειδικότερα, για τρεις (3) περίπου μήνες, από τη Δευτέρα 16 Ιουνίου έως και τις 8 Σεπτεμβρίου 2014, θα πραγματοποιούνται δράσεις στο χώρο των Παιδικών - Εφηβικών Βιβλιοθηκών του Δημοτικού Κήπου, της Δημοτικής Ενότητας Σούδας και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σταλού, με τη συμμετοχή των παιδιών να γίνεται με προεγγραφή.

"Η  φετινή καλοκαιρινή εκστρατεία με τίτλο  "Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο - Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!" περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες με την πολύ σημαντική συμβολή και φέτος των εθελοντών, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα” ανέφερε ο κος. Λειψάκης και κάλεσε τα παιδιά να συμμετέχουν στις εν λόγω δράσεις, που συνδυάζουν τη μάθηση με το παιχνίδι και τη χαρά.

Με τη συμμετοχή 140 βιβλιοθηκών σε 98 πόλεις της Ελλάδας στην Καλοκαιρινή εκστρατεία, οι  βιβλιοθήκες θα ανανεώσουν τις συλλογές τους με τα καινούργια βιβλία, με εργαστηριακά είδη φυσικής και μουσικά όργανα, που τους προσφέρει το Future Library, θα δημιουργήσουν κίνηση, θα δώσουν πνοή στις υπάρχουσες συλλογές τους, προβάλλοντας κάθε φορά διαφορετικούς τίτλους, αλλά και θα μυηθούν σε ένα πρότυπο λειτουργίας, που θα αξιοποιήσουν όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Η κα. Βιβή Χουδαλάκη, ανέφερε ότι ''στα Χανιά θα πραγματοποιηθούν 52 εκδηλώσεις όπου 40 εθελοντές θα καλωσορίσουν τα παιδιά και τους νέους στο γεμάτο αντιθέσεις κόσμο των βιβλιοθηκών! Έναν κόσμο πλημμυρισμένο από ιστορίες, ανθρώπους, φύση, μουσική, επιστήμες, τέχνες, χάρτες, μαγειρική, χρώματα, έναν κόσμο γεμάτο Συναισθήματα. Τον κόσμο μας''.

Καλούνται, λοιπόν, οι μικροί φίλοι να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Παιδική - Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου, στο τηλέφωνο: 2821 3 41774, την Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη της Δημοτικής Ενότητας Σούδας, στο τηλ. 2821 3 41221 και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού στα τηλέφωνα: 2821 0 60926, 6974647556.
ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............