ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΣΗ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΣΗ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ


Με τη συμμετοχή 29 οδηγών από όλη την Κρήτη αλλά και από την Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί η φιλική Ανάβαση Βραχασίου, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουνίου.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Α.Ο. Κρήτης σε συνεργασία με την ProAction και την έγκριση της ΟΜΑΕ – ΕΠΑ, στο Βραχάσι Λασιθίου.Η διαδρομή είναι η γνωστή από τα παλιά, σαν rally sprint αλλά και σε rally Κρήτης, από τις πιο αγαπημένες οδηγών και θεατών. Τελευταία φορά που είχε γίνει αγώνας εκεί ήταν το Σεπτέμβριο του 2008, ένα rally sprint με διοργανωτή τον Α.Ο. Λασιθίου. Είναι εύκολα πρόσβασιμη για τους θεατές, με ωραία σημεία παρακολούθησης, αφού μεγάλο μέρος της κινείτε παράλληλα με την εθνική οδό, στο ύψος του Άη Γιώργη στο Σεληνάρι.

Το Σάββατο το πρωί από τις 8:00 μέχρι τις 10:00 θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος στο χώρο των πιτς, λίγο πριν την αφετηρία της διαδρομής στο ύψος της διακλάδωσης για Σίση. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν τρία χρονομετρημένα περάσματα, με το πρώτο να ξεκινάει στις 11:00.Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας σε δύο σκέλη, με το πρώτο να ξεκινάει στις 12:00 το μεσημέρι.

Ο δρόμος και τις δύο μέρες για τους θεατές θα κλείσει μία ώρα πριν το ωράριο του πρώτου αγωνιστικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............