ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Δεκάδες ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το φετινό καλοκαίρι οι Χανιώτες και οι επισκέπτες της πόλης μας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι - Χανιά 2014», το οποίο διοργανώνουν για μία ακόμη χρονιά, ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – ΚΑΜ.
“Μοναδικές βραδιές με θεατρικά δρώμενα, συναυλίες, μουσικά αφιερώματα, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, θα λάβουν χώρα στο φετινό ταξίδι στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού, στο υπαίθριο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου”, τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε σήμερα, Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014, στον χώρο της Ανατολικής Τάφρου.
“Το “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2014” συνθέτει μία ευχάριστη και δροσερή όαση πολιτισμού, ενώ προσκαλούμε το κόσμο σε ένα γοητευτικό ταξίδι, για να μοιραστούμε, μικροί και μεγάλοι, τη μαγεία της τέχνης, του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας”, επεσήμανε ο κ. Σκουλάκης.Για αύξηση των εκδηλώσεων, που θα φιλοξενηθούν στον ανακαινισμένο χώρο του Θεάτρου της Ανατολικής Τάφρου έκανε λόγο από την πλευρά της η Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – ΚΑΜ, Νάνσυ Αγγελάκη. “Το θέατρο Ανατολικής Τάφρου είναι πλέον ένας χώρος πολιτισμού, που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωσης, ενώ παράλληλα είναι πιο λειτουργικό τόσο για τα καλλιτεχνικά σχήματα όσο και για το κοινό”, υπογράμμισε η κα. Αγγελάκη.
“Η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – ΚΑΜ συνεχίζοντας την κοινωνική της πολιτική θα δώσει για μία ακόμη χρονιά τη δυνατότητα σε ιδρύματα, κοινωνικούς φορείς και ευπαθείς ομάδες να παρακολουθήσουν τα πολιτιστικά δρώμενα, διαθέτοντας δωρεάν εισιτήρια σε όλα τα θεάματα, που έχουν είσοδο, ενώ παράλληλα στηρίζουμε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα”, κατέληξε η Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – ΚΑΜ.
“Ως Αντιδήμαρχος Χανίων πιστεύω ότι ο πολιτισμός αποτελεί τη μοναδική οδό για να προσβλέπουμε σε ένα κόσμο δημιουργίας. Προσδοκούμε ότι τόσο οι συμπολίτες μας, όσο και οι επισκέπτες της πόλης μας, θα στηρίξουν και θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια μας για περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση των πολιτιστικών εκδηλώσεων της πόλης των Χανίων”, τόνισε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δημήτρης Λειψάκης.


Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, στις 21.00, με τη συναυλία του Μάνου Μαλαξιανάκη, η οποία θα έχει ελεύθερη είσοδο, ενώ θα ακολουθήσει  από τη Δευτέρα 7 έως και την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 η παράσταση του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης ''Μαγεμένος Αυλός''.
Για φέτος έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση είκοσι οκτώ (28) θεατρικών παραστάσεων, και εννέα (9) συναυλιών με καταξιωμένους καλλιτέχνες από τους χώρους του θεάτρου και της μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............