Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Τα Χανιά συγκαταλέγονται στους δημοφιλέστερους μεσογειακούς προορισμούς και το 2014.
Αυτό προκύπτει από τα δεδομένα της μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr που ερεύνησε και παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους Μεσογειακούς προορισμούς με βάση τις κριτικές των ταξιδιωτών για το καλοκαίρι 2014.
Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, οι μεσογειακοί προορισμοί αποτελούν πόλο έλξης για το διεθνές jet set αλλά και κάθε ταξιδιώτη που θέλει να γευτεί τις ομορφιές της Μεσογείου. Αυτό το καλοκαίρι θα έχει χρώμα ελληνικό με τους διάσημους ελληνικούς προορισμούς να έρχονται πρώτοι στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Για μια ακόμα χρονιά οι ταξιδιώτες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης και εδραιώνουν στην πρώτη θέση των δημοφιλέστερων προορισμών την Ελλάδα. Το Ημεροβίγλι καταλαμβάνει την πρώτη θέση με διαφορά στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών αφήνοντας πίσω διάσημους προορισμούς της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της γειτονικής Τουρκίας. 
Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων ξανά η Ελλάδα και για μια ακόμα φορά η Σαντορίνη και πιο συγκεκριμένα η Οία, δικαιολογώντας με τον καλύτερο τρόπο τη φήμη του ωραιότερου νησιού της Μεσογείου. 
Στην έκτη θέση συναντάμε ξανά τη Σαντορίνη και πιο συγκεκριμένα τα Φηρά, ενώ στην όγδοη θέση το νησί των ανέμων με ποσοστό δημοτικότητας 83%. Τη λίστα των δέκα δημοφιλέστερων προορισμών συμπληρώνει το Ρέθυμνο της Κρήτης, ενώ δυο θέσεις πιο κάτω, ένας ακόμα ελληνικός προορισμός κάνει την εμφάνιση του, τα Χανιά».
FOTO: JORGO STAY.
ΠΗΓΗ: http://www.haniotika-nea.gr/
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο τυροκόμος Παύλος Παλιεράκης και το κατάστημα Έγγαλο στην Αθήνα απο το 1968
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ