ΧΟΥΔΕΤΣΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2014 ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΧΟΥΔΕΤΣΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2014 ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


Το Houdetsi Festival είναι μια τετραήμερη γιορτή μουσικής, χορού, γεύσης και τέχνης που γίνεται στο χωριό Χουδέτσι, 23 χλμ από το Ηράκλειο.
Εκατοντάδες μουσικοί και διάφοροι άλλοι καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο συγκεντρώνονται στο Χουδέτσι για να μοιραστούν την αγάπη τους για την τέχνη και τον πολιτισμό.
Την πρώτη χρονιά του φεστιβάλ, το 2010, ήρθαν στο χωριό 4.000 θεατές από όλη την Κρήτη!


Στο φετινό φεστιβάλ 23.000 επισκέπτες από όλον τον κόσμο ήρθαν στο Χουδέτσι για να απολαύσουν συναυλίες, τοπικές γεύσεις και χορό μέσα σε μια μαγευτική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα! Η επιτυχία της γιορτής αυτής ξεπέρασε κάθε προσδοκία …Σήμερα θεωρείται ένα από τα το μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ελλάδας και σίγουρα βρίσκεται ανάμεσα στα πιο αναγνωρισμένα της Ευρώπης στο είδος του.
Φέτος μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτές τις τέσσερεις μαγικές Αυγουστιάτικες βραδιές.


Όλες οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν.
Το φεστιβάλ χρηματοδοτείται από το Δήμο Αρχανών-Αστερουσιών και την Περιφέρεια Κρήτης και στηρίζεται από πολλές τοπικές επιχειρήσεις. ‘Χορηγοί’
Το Χουδέτσι αποτελεί διεθνή πόλο έλξης για μουσικούς από το 2002, καθώς το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος διοργανώνει σεμινάρια και master classes με μουσικούς από όλον τον κόσμο εδώ και 12 χρόνια.

Το Houdetsi Festival όπως και οι δραστηριότητες του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος αποτελούν μια πρωτοβουλία του Ross Daly ο οποίος είναι καλλιτεχνικός διευθυντής και των δύο.Το 5ο Houdetsi Festival θα πραγματοποιηθεί 7-10 

Αυγούστου του 2014
Διοργάνωση :
Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος
Δήμος Αρχανών Αστερουσίων
Περιφέρεια Κρήτης
Πολιτιστικός Σύλλογος Χουδετσίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............